بارداریسلامتمادر و فرزند

آسم در دوران بارداری: چیزهایی که هنگام تولد کودک باید بدانید

آسم در دوران بارداری: چیزهایی که هنگام تولد کودک باید بدانید .آسم بین 4 تا 12٪ از زنان باردار را تحت تأثیر قرار می دهد اما وقتی به خوبی کنترل شود ، خطرات قابل توجهی ایجاد نمی کند.

طبق دستور پزشک از داروهای آسم استفاده کنید تا شرایط را کنترل کنید و از خطرات احتمالی هم برای شما و هم برای کودک جلوگیری کنید.

آسم در دوران بارداری: چیزهایی که هنگام تولد کودک باید بدانید

اگر سابقه آسم دارید ، ممکن است شما مراقب باشید که در صورت بارداری چه اتفاقی خواهد افتاد. آسم 4 تا 12٪ از زنان باردار را تحت تأثیر قرار می دهد ، باعث تورم مجاری هوایی و ایجاد علائمی مانند تنگی نفس ، سرفه ، سفتی در قفسه سینه و خس خس سینه می شود.

اما آیا آسم در دوران بارداری می تواند تشدید شود یا از این بدتر ، بر رشد فرزند شما تأثیر بگذارد؟ در اینجا آنچه شما باید بدانید

شدت آسم در دوران بارداری از زن به زن دیگر متفاوت است

بارداری می تواند در زنان مبتلا به آسم تأثیرات مختلفی داشته باشد. بیش از یک سوم زنان مبتلا به این بیماری هیچ تغییری در علائم خود تجربه نمی کنند در حالی که یک سوم دیگر بدتر شدن وضعیت را تجربه می کند.

کمتر از یک سوم زنان ممکن است دریابند که علائم آنها در دوران بارداری بهبود می یابد. در حالی که هر مورد متفاوت است ، به احتمال زیاد برای زنان مبتلا به آسم شدید باید وخیم تر شدن وضعیت را تجربه کنند.

برخی از خانمها با پیشرفت بارداری و افزایش وزن نیز ممکن است علائم بیشتری را مشاهده کنند. در حقیقت ، شما به احتمال زیاد بین 24 و 36 هفته در صورت تشدید شرایط روبرو هستید

آسم تنظیم نشده می تواند خطرات جدی برای سلامتی در دوران بارداری ایجاد کند

بنابراین ، بارداری چگونه بر آسم شما تأثیر می گذارد؟ تغییرات هورمونی ناشی از بارداری می تواند بر ریه ها ، سینوس ها و بینی شما تأثیر بگذارد.

افزایش استروژن می تواند باعث شود که رگ های خونی در بینی متراکم نشوند و منجر به ایجاد یک بینی پوسیده شود. در همین حال ، افزایش در پروژسترون منجر به افزایش فشار در دستگاه تنفسی می شود و بنابراین ممکن است نفس نفس بزنید.

اگرچه این تغییرات بیشتر زنان باردار را تحت تأثیر قرار می دهد ، ممکن است آسم از نظر حاد بیشتر آنها را احساس کند. این حتی ممکن است محرک های دیگر را تشدید کند.

اما خبرهای خوب هم هست. تا زمانی که آسم شما با دارو کنترل شود و با دقت کنترل شود ، دیگر مشکلی ایجاد نمی کند. پزشک شما قادر خواهد بود براساس نحوه انجام کار ، روند درمانی را بیشتر کند. از طرف دیگر آسم کنترل نشده می تواند پیامدهای جدی داشته باشد.

عوارض احتمالی ناشی از آسم کنترل نشده برای مادر شامل موارد زیر است:

  • فشارخون حاملگی یا فشار خون بالا
  • اکلامپسی که با فشار خون بالا ، پروتئین در ادرار و احتباس آب مشخص می شود
  • خونریزی واژن یا خونریزی
  • Hyperemesis gravidarum که با کاهش وزن ، استفراغ شدید و عدم تعادل الکترولیت و مایعات مشخص می شود

عوارض احتمالی ناشی از آسم کنترل نشده برای کودک شامل موارد زیر است:

  • رشد ضعیف در رحم یا عقب ماندگی رشد داخل رحمی
  • تولد زودرس
  • وزن کم هنگام تولد
  • اکسیژن کافی یا هیپوکسی نوزادی
  • پمرده

استفاده از داروهای آسم را زیر نظر پزشک ادامه دهید

بارداری زمانی است که شما نسبت به هرگونه دارویی و تأثیر آن بر کودک خود احتیاط کنید. بنابراین آیا داروهای آسم می تواند مشکلی ایجاد کند؟

حدود 3٪ از زنان باردار از داروهای آسم مانند داروهای ضد التهابی یا برونکودیلاتلاتور استفاده می کنند. در حالی که برخی تحقیقات حاکی از ارتباط احتمالی بین داروهای آسم و خطر بیشتر برای نقایص خاص هنگام تولد مانند آترزی آنورکتال (نقص مقعد) ، آترزی مری (نقص لوله غذایی) و امفالوسل (نقص دیواره شکم) است ، محققان سریع اظهار داشت که این ممکن است یک فرصت پیدا کند.

آنها همچنین اظهار داشتند كه این احتمال وجود دارد كه خود آسم یا مسائل بهداشتی مرتبط با آن ممكن است مسئولیت خطرات بالاتر نسبت به داروی آسم باشد.

در کل ، در حالی که مطالعات ایمنی در مورد داروهای آسم در دوران بارداری محدود است ، پزشکان بر این اعتقاد هستند که زنان مبتلا به آسم می توانند با خیال راحت از داروهای خود استفاده کنند و باید به این کار ادامه دهند.

به طور کلی ، داروهایی مانند برونکودیلاتیلات استنشاقی کوتاه مدت ، کورتیکواستروئیدهای استنشاقی مانند بودزونید و داروهای ضد لوکوترین مانند مونتلوکاست برای استفاده در دوران بارداری بی خطر تلقی می شوند.

از طرف دیگر ، آگونیست های طولانی مدت بتا و استروئیدهای خوراکی فقط در صورتی مورد توجه قرار می گیرند که آسم بسیار شدید باشد. پزشک شما ممکن است برنامه درمانی شما را تغییر داده و یا بر اساس نحوه فرار در دوران بارداری داروها را تغییر دهد.

برای کاهش احتمال حمله آسم گام بردارید

به گام اضافی بردارید تا احتمال حمله آسم در دوران بارداری کاهش یابد. در اینجا آنچه شما می توانید انجام دهید:

  • از محرک ها خودداری کنید. از موادی مانند دود تنباکو ، کنه گرد و غبار یا سایر مواد تحریک کننده که می توانند حمله کنند ، پاک کنید. خانه خود را به یک منطقه بدون تحریک تبدیل کنید – از روکش های ضد حساسیت روی ملافه استفاده کنید ، فرش هایی را که می توانند مواد محرک کننده را جمع کنند ، خلاء مرتباً برداشته و از فیلتر هوا با ذرات با راندمان بالا و رطوبت گیر استفاده کنید تا به کنترل قالب کمک کند.
  • داروهای آسم را طبق دستور پزشک در تمام دوران بارداری مصرف کنید.
  • ورزش متوسط ​​می تواند مفید باشد اما قبل از شروع برنامه ورزشی با پزشک خود مشورت کنید.
  • از ضربان آنفولانزا خودداری کنید زیرا بارداری و همچنین آسم می توانند خطر عوارض ناشی از آنفولانزا را افزایش دهند. دریافت واکسن آنفولانزا در دوران بارداری نیز باعث می شود کودک در چند ماه اول پس از تولد از آنفولانزا محافظت کند.
  • از غذاهای ضد آسم مانند سیب ، پرتقال و گوجه فرنگی استفاده کنید. این مواد غذایی معمولی ممکن است به شما کمک کند بهتر رفتار کنید و حتی یک قسمت را خنثی کنید. به عنوان مثال ، سیب برای سلامتی ریوی شما مفید است – به دلیل وجود فلاونوئیدهای مفید در آنها ، می توانند حساسیت برونشی و خطر ابتلا به آسم را کاهش دهند. از طرف دیگر ، گوجه فرنگی ها می توانند اثر مفیدی داشته باشند. از طرف دیگر ، گوجه فرنگی می تواند گلبول های سفید خون (نوتروفیل ها) را که باعث التهاب راه های هوایی می شوند ، کاهش دهد. تصور می شود ترکیب آنتی اکسیدانی معروف به لیکوپن مسئول این اثر مفید باشد.

حمله آسم در هنگام زایمان بسیار نادر است ، بنابراین راحت تنفس کنید

حملات آسم در هنگام زایمان بسیار نادر است به خصوص وقتی که آسم تحت کنترل باشد. هورمون هایی مانند آدرنالین و کورتیزون که در حین زایمان توسط بدن تولید می شوند نیز ممکن است به جلوگیری از حملات آسم کمک کنند.

در دوران حاملگی ، در صورت لزوم مراقبت فوری پزشکی :

  • داروی فعلی شما به سرعت علائم را بهبود نمی بخشد یا اگر بهبود تا زمانی که یک بار ادامه پیدا کند دوام نمی آورد.
  • شما در تنفس مشکلی دارید.
  • تعداد ضربات جنین کاهش می یابد.

منبع: curejoy

مطلب پیشنهادی

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا