آجیل و خشکبارخواص میوه ها و گیاهانسلامت

آیا خوردن گردو می تواند خطر ابتلا به سرطان را کاهش دهد؟

آیا خوردن گردو می تواند خطر ابتلا به سرطان را کاهش دهد؟ گردو سرشار از چربی های امگا 3 ، فیتواسترول ها ، پلی فنول ها ، کاروتنوئیدها و ملاتونین است که همگی از نظر اندازه و تعداد به کاهش استرس اکسیداتیو و عقب ماندگی تومور کمک می کنند.

آنها بر میکرو فلور روده تأثیر می گذارند و از سرطان روده بزرگ جلوگیری می کنند. آنها همچنین از ابتلا به سرطان پروستات و پستان جلوگیری می کنند. تقویت کننده مغز ، ضد التهاب ، مبارزه‌ی کلسترول و در حال حاضر ضد سرطان زا دلیل بیشتری برای مصرف این ماده مغذی فوق العاده است.

آیا خوردن گردو می تواند خطر ابتلا به سرطان را کاهش دهد؟

گردو به طرز شگفت انگیزی مانند مغز انسان به نظر می رسد و همچنین با استدلال خوبی! این غذای عالی یک تقویت کننده مغز است که به پیشرفت انتقال دهنده های عصبی و بهبود سیگنالینگ بین سلولهای مغزی کمک می کند.

گردو همچنین می تواند خطر زوال عقل و آلزایمر را کاهش دهد. اکنون معلوم است که آنها حتی ممکن است نقشی در نبرد با بیماری بزرگ C ، سرطان داشته باشند.

چه چیزی باعث گردو فوق العاده مغز می شود؟

گردوی یک ماده غذایی سرشار از اسیدهای چرب امگا 3 ، فیتواسترول ها ، پلی فنول ها ، کاروتنوئیدها و ملاتونین است.گردو همچنین حاوی یک دسته کامل از ترکیبات محافظ است که به کاهش کلسترول خون معروف است و به عنوان ضد التهاب عمل می کند.

مطالعات نشان می دهد که این ترکیبات توانایی کاهش استرس اکسیداتیو را دارند ، به این معنی که آنها توانایی بدن را در مبارزه با آسیب سلولی و التهاب ناشی از رادیکال های آزاد تقویت می کنند و رشد سرطانی را کند می کنند دلیلی که باعث می شود گردو یکی از آجیل های مورد مطالعه در تحقیقات سرطان است. .

گردو ، مبارز سرطان

سرطان روده بزرگ

مطالعات متعددی در مورد توانایی های مقابله با سرطان گردو روشن شده است.در یک مطالعه ، هنگامی که با حیوانات رژیم غذایی معمولی مقایسه شد ، افرادی که روزانه در حدود 28 گرم گردو تغذیه می شوند 2.3 برابر کمتر از تومورها ، بخصوص تومور روده بزرگ دارند.

محققان دریافتند که ترکیبات مختلف پیچیده گردو دارای خواص محافظتی در برابر سرطان هستند و اینها منجر به کاهش تومور در موشهای تحت رژیم غذایی استاندارد می شود.

همچنین تعداد قابل توجهی در تعداد تومورها کاهش یافته است که گردو شامل 7٪ رژیم غذایی توتال وسترن (رژیم جوندگان که آینه های رژیم و غذای معمولی آمریکایی است) بود. به نظر می رسید گردوها تأثیر قابل توجهی در میکروبهای روده داشته و در نتیجه تومورهای روده کمتر وجود دارد.

سرطان پروستات

نتیجه مشابهی در تحقیقات سرطان پروستات نیز بدست آمد. محققان دریافتند که رژیم غذایی غنی شده با گردو باعث افزایش تعداد تومورهای پروستات در موشها می شود.

تومورها همچنین با کندتر رشد کردند و فقط یک چهارم اندازه داشتند که در مقایسه با موشهایی که در رژیم غذایی گردو نبودند ، مقایسه شدند.

سرطان پستان

یک مطالعه ، دوباره روی موش ها ، شامل تزریق آنها به تومورهای سرطان پستان و اصلاح رژیم غذایی برای شامل 56 گردو در روز در روز است. رشد و تکثیر سلولهای تومور حدود 5 برابر کاهش معنی داری نشان داد.

گردو در آینده ما

كاهش تعداد تومورها در سرطان روده بزرگ و اندازه تومور و سرعت رشد در سرطان پستان و پروستات – این وعده زیادی است كه به یك گردو می خورد.

با مطالعات گسترده تر ، به خصوص کارآزمایی های بالینی انسان ، علم یک قدم نزدیکتر خواهد بود تا مشخص شود که گردو چقدر می تواند در نبرد ما با سرطان مفید باشد. تا زمانی که به آنجا برسیم ، مقداری روزانه چند گردو ممکن است یک عادت باشد که ارزش ساخت آن را دارد.

به صفحه اینستگرام ما بپیوندید.

مطلب پیشنهادی

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا