خواص میوه ها و گیاهانسبک زندگیسلامتلبنیات

نگاهی به جنبه های بهداشتی پنیر گیاهی

نگاهی به جنبه های بهداشتی پنیر گیاهی. پنیر گیاهی (وگان) را می توان با سویا ، آجیل یا روغن و نشاسته تهیه کرد.از نظر چربی و کلسترول کمی دارد و باعث سلامتی این نوع پنیر میشود.

با این حال ، گزینه های مبتنی بر روغن هنوز می توانند باعث گرفتگی شریان شوند.پنیر گیاهی عاری از لاکتوز و عاری از هورمونهای ایجاد کننده سرطان است. اما ، از نظر پروتئین و مواد مغذی حیاتی بسیار کم است. پنیر گیاهی همچنین می تواند باعث افزایش وزن شود.

نگاهی به جنبه های بهداشتی پنیر گیاهی

امروزه بسیاری از افراد مشهور ، علاقه مندان به تناسب اندام و متخصصان تغذیه در حال استفاده از رژیم های غذایی گیاهی هستند.این مسئله باعث شده است که بسیاری از ما تصمیم بگیریم خودمان را تغییر دهیم یا این رژیم را امتحان کنیم.

این افزایش احتمالی تقاضا برای محصولات گیاهی می تواند به همین دلیل باشد که اکنون گزینه های زیادی در راهروهای فروشگاه های مواد غذایی وجود دارد.

یکی از این گزینه ها پنیر گیاهی است که جایگزینی برای پنیر لبنی است و کاملاً به به هم نزدیک هستند.و از آنجا که رژیم های غذایی وگان به طور پیش فرض سالم هستند ، فرض بر این است که پنیر گیاهی نیز سالم است.

با این وجود ، با وجود این که هیچ تحقیقی برای تعیین جنبه سلامتی پنیر گیاهی صورت نگرفته است ، اما این فرض ممکن است تصمیمی سالم نباشد.

قبل از اینکه فواید و اشکالاتی در مورد پنیر گیاهی را ذکر کنیم ، مهم است که به انواعی که معمولاً در بقالی خود پیدا می کنید ، توجه کنید.

انواع پنیر گیاهی چیست؟

همانطور که گفته شد ، هیچ مطالعه ای در مورد مشخصات پنیر گیاهی وجود ندارد. با این حال ، درک ترکیبات آنها و نحوه ساخت آنها ممکن است برای شروع خوب باشد.

هنگامی که پنیر مبتنی بر لبنیات ساخته می شود ، کازئین (پروتئینی که در شیر یافت می شود) منعقد می شود تا پنیر را تشکیل دهد.

کلستاز بارداری: 6 مورد که باید در مورد این مشکل کبدی بدانید
بخوانید

از آنجا که پنیر گیاهی نمی تواند کازئین داشته باشد ، تولید کنندگان از آرد تاپیوکا ، آرد پیاز و نشاسته سیب زمینی برای ضخیم شدن “پنیر” استفاده می کنند. پایه پنیر گیاهی می تواند هر یک از مواد زیر را داشته باشد.

  • سویا
  • آجیل و خشکبار
  • روغن و نشاسته

علاوه بر این ، پنیر گیاهی بسته به مارک ممکن است حاوی مخمر غذایی نیز باشد. از این رو ، کلیه انواع مختلف پنیر وگان دشوار است زیرا بر اساس مارک ها و نحوه ساخت آنها متفاوت است. با این حال ، ممکن است مزایای خاصی وجود داشته باشد که همه آنها داشته باشند.

مزایای پنیر وگان

1. از نظر کالری کم است

اگر کالری دریافتی خود را ثبت میکنید ، پنیر وگان می تواند به عنوان یک پنیر لذت بخش برای شما باشد. بیشتر مارک ها نسبت به انواع مبتنی بر شیر کالری بسیار کمتری دارند.

به عنوان مثال ، 19 گرم از برش های پنیر به سبک آمریکایی گیاهی 35 کالری به شما می دهند در حالی که 19 گرم برش های پنیری به سبک آمریکایی تقریبا 45 کالری به شما می دهد.

بنابراین اگر شما مقداری پنیر میل می کنید اما نمی خواهید وزن اضافه کنید ، می توانید به جای آن سعی کنید پنیر گیاهی را امتحان کنید. با این حال ، مصرف زیاد پنیر وگان می تواند باعث افزایش وزن شما نیز شود ، بنابراین حتما آن را با اعتدال مصرف کنید.

2. حاوی لاکتوز نیست

اگر از لاکتوز متنفرید ، قادر به لذت بردن از پیتزا بدون نگرانی از تهوع ، نفخ و درد شکم ممکن است یک رویای دوردست باشد.علاوه بر این ، پیگیری میزان لاکتوز در انواع مختلف پنیر و خواندن لیست مواد لازم برای هر یک از آنها می تواند ناامید کننده باشد.علاوه بر این ، حتی ممکن است نگران آلودگی متقابل باشید.

3. عاری از هورمون ها

اگرچه تحقیقات پیرامون این موضوع کاملاً جدید است ، اما مطالعات نشان می دهد که مقادیر بالای استروژن موجود در شیر ممکن است خطر ابتلا به بیضه ، پروستات و سرطان پستان را افزایش دهد.علاوه بر این ، این استروژن ها که به طور طبیعی اتفاق می افتند ، اعتقاد بر این است که 100000 برابر قوی تر از سموم دفع آفات هستند.

مراقبت از دست و پا خود
بخوانید

بعلاوه ، مطالعات دیگر اظهار داشتند كه فاكتور رشد شبه انسولین 1 (IGF-1) كه در شیر و فرآورده های شیر یافت می شود نیز می تواند در خطر بالاتر سرطان نقش داشته باشد.در حالی که تحقیقات در مورد این اشکال شیر هنوز ادامه دارد ، شما می توانید هر از چندگاهی پنیر وگان را به جای پنیر معمولی انتخاب کنید.

علاوه بر مزایای گفته شده ، پنیر وگان به چندین آلرژی نیز پاسخ می دهد زیرا برخی مارک ها گزینه هایی بدون سویا ، بدون آجیل و بدون گلوتن دارند.آنها همچنین حاوی کمی فیبر بیشتری نسبت به همتایان مبتنی بر لبنیات هستند.

با وجود این مزایا ، اشکالاتی در مورد پنیر وگان وجود دارد که باید از آنها آگاه باشید.

کمبود های پنیر گیاهی

1. منبع ضعیف پروتئین

اگر در رژیم غذایی سرشار از پروتئین هستید ، پس پنیر گیاهی احتمالاً نباید در لیست مواد غذایی شما باشد. بیشتر مارک ها پروتئین کمی در آنها وجود ندارد.

به عنوان مثال ، بسیاری از گزینه های پنیر وگان آمریکایی هیچ پروتئین در آنها وجود ندارد ، در حالی که انواع لبنیات حداکثر 15/75 گرم پروتئین در 100 گرم دارند. در مورد انواع دیگر پنیر وگان نیز صادق است.

2. کم مواد مغذی

پنیرهای وگان از نظر مواد غذایی کمی یا فاقد مواد غذایی هستند. به عنوان مثال ، چدار مبتنی بر لبنیات حاوی ویتامین C ، A ، ویتامین های گروه B و آهن است. همچنین از نظر کلسیم با 1176 میلی گرم در 100 گرم سرشار از کلسیم است.

در مقایسه ، پنیر چدار گیاهی حاوی کلسیم است که کمی پایین تر از مقدار چدار معمولی است (1053 میلی گرم در 100 گرم برای دقیق بودن) اما هیچ ماده مغذی دیگری ندارد.

آیا تخم گوجه فرنگی باعث سنگ کلیه می شود؟
بخوانید

توجه به این نکته مهم است که این مقادیر ممکن است بر اساس نام تجاری متفاوت باشند. اما اگر می خواهید از پنیر گیاهی استفاده کنید ، می توانید گزینه های غنی شده ای را جستجو کنید.

3. ممکن است به بیماری های قلبی کمک کند

اگرچه پنیر گیاهی از نظر کلسترول و چربی های کم خون است ، اما اگر گزینه هایی را برای روغن انتخاب کنید ، ممکن است در معرض خطر آترواسکلروز باشید ، شرایطی که باعث انسداد شریان ها می شود.

این ممکن است به این دلیل باشد که هر روغن به ظاهر “سالم” که در پنیر گیاهی استفاده می شود ، هنوز چربی های بسیار تصفیه شده و مایع هستند. از این رو ، ممکن است سالم تر باشد که به سراغ غذاهای پرچرب ، کامل گیاهی یا پنیر ارگانیک مبتنی بر لبنیات که از شیر کامل ساخته شده است ، بروید.

نتیجه گیری

قضاوت درباره یک گروه غذایی کامل بر اساس چند مارک و گزینه های آنها دشوار است. با این حال ، هنگامی که در اعتدال وجود داشته باشید ، پنیر گیاهی می تواند بخشی از یک رژیم غذایی سالم باشد ، دقیقاً مانند پنیر لبنیاتی.

توجه به این نکته مهم است که هر دو گزینه سرشار از سدیم است که می تواند باعث نفخ ، فشار خون بالا و بیماری های قلبی شود. از این رو بهترین شرط شما این است که پنیر خود را در خانه درست کنید ، خواه با لبنیات و یا از منابع گیاهی تهیه شود. از طرف دیگر ، می توانید به بازار پنیر تازه وارد کشاورز بروید.

در حال حاضر هیچ تحقیقی در دست نیست که بیان کند پنیر گیاهی از هر شکل دیگری پنیر سالم تر است. در حقیقت ، بهتر است آن را مانند هر پنیر دیگر با اعتدال مصرف کنید.

به صفحه اینستگرام ما بپیوندید.

مطلب پیشنهادی

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا