آیا میدانستید؟خواص میوه ها و گیاهان

11 نکته برای خلاص شدن از بوی بد سیر و پیاز در تنفس شما

11 نکته برای خلاص شدن از بوی بد سیر و پیاز در تنفس شما. می توانید بوی موجود در سیر و پیاز را به حداقل برسانید. قبل از پخت ، پیاز خرد شده را در آب ، آب لیمو یا محلول سرکه خیس کنید.

بعد از خوردن غذا ، هویج ، جعفری ، هل ، لوبیای قهوه را جوید یا یک چهارم لیمو را بخورد. مقداری چای سبز یا نعناع ، آب سیب یا شیر بنوشید. از آب لیمو ، سرکه سیب یا محلول جوش شیرین به عنوان دهانشویه استفاده کنید.

11 نکته برای خلاص شدن از بوی بد سیر و پیاز در تنفس شما

پیاز و سیر موادی هستند که در چندین غذای مختلف دنیا برای عطر و طعم  اضافه شده به مواد غذایی مورد استفاده قرار می گیرند. از ماکارونی های ایتالیایی گرفته تا رشته فرنگی های چینی و شیرینی های هندی ، از پیاز و سیر همه جا استفاده می شود.

آنها به یک قلب سالم کمک می کنند و مملو از آنتی اکسیدان ها (به خصوص سیر) هستند که با بسیاری از مزایای ممکن سلامتی همراه هستند.

به هر حال ، بسیاری از مردم به دلیل بو بودن شرم آور که ساعت ها بر روی نفس می ماند بعد از مصرف آنها از خوردن پیاز و سیر خودداری می کنند. از نظر شیمیایی پیاز و سیر ترکیبات مشابهی دارند که باعث بوهای عجیب آنها می شود.

  • آلیین: همه گیاهان که به پیاز – تره فرنگی ، صدف ، سیر و پیاز پیوندی نزدیک هستند – حاوی ترکیبات تیولال یا آلیین هستند. هنگام برش یا خرد شدن ، آلیین (یک اسید آمینه) موجود در سیر یا پیاز توسط یک واکنش آنزیمی به آلیسین تبدیل می شود. آلیسین به سرعت در طیف وسیعی از ترکیبات حاوی گوگرد شکسته می شود ، که بسیاری از آنها به اثر “سیر پیاز تنفس” کمک می کنند. سیر تقریباً بالاترین غلظت آلیین را دارد. با این حال ، یک عدد سیر تا زمانی که برش داده شود یا خرد شود ، بو یا کمی بو ندارد.
  • آلیل متیل سولفید: هنگامی که سیر یا پیاز خرد می شود ، ترکیب آلیل متیل سولفید آزاد می شود. هنگام مصرف ، این ترکیب در جریان خون جذب می شود ، توسط ریه ها بازدم می شود و حتی از طریق منافذی روی پوست سرچشمه می گیرد. بنابراین می تواند ساعتها پس از آن عرق و نفس شما را بو کند.
  • سیستئین سولفوکسید: هر دو این اعضای آلیوم حاوی ترکیب سولفید سیستئین سولفوکسید هستند که بلافاصله بو و سولفوریک بر روی نفس ایجاد می کند.

1. روش پخت و پز

برای سیر: طریقه تهیه سیر بر نفس ما تأثیر می گذارد. انتهای پیاز سیر را خرد کرده و آنرا پوست بگیرید. آن را به صورت عمودی به نصف برش دهید. سپس ساقه کوچک وسط را از دو طرف لامپ بیرون بیاورید.

برای پیاز: می توانید پیاز را خرد کنید و مدتی آنها را در آب خیس کنید. همچنین می توانید آنها را در آب لیمو یا محلول سرکه خیس کنید.

2. جعفری

بیشتر دستور العمل هایی که از پیاز و سیر استفاده می کنند نیز از جعفری استفاده می کنند زیرا جعفری بوهای تند آنها را خنثی می کند. همچنین می توانید بعد از خوردن سیر و پیاز جویدن جعفری را امتحان کنید تا بو به حداقل برسد.

3. لیمو

لیمو در خنثی سازی بو از سیر و پیاز بسیار مؤثر است. این می تواند باکتری های موجود در دهان را که باعث ایجاد بوی بد دهان می شود ، از بین ببرد.
بعد از خوردن پیاز و سیر ، یک مقدار لیمو میل کنید. همچنین می توانید از محلول آب لیمو برای شستشوی دهان خود به طور کامل 2 یا 3 بار در روز استفاده کنید تا بو کاملاً از بین برود.

4- چای

چای مخصوصاً سبز و نعناع حاوی پلی فنول ها – آنتی اکسیدان های قدرتمند – است که می تواند ترکیبات گوگردی را که سیر و پیاز تولید می کنند از بین ببرد. این به نوبه خود بوی بد دهان را کاهش می دهد. چای را در حین یا بعد از خوردن سیر و پیاز بنوشید.

5. شیر

شیر همچنین می تواند تنفس سیر و پیاز را خنثی کند. مقدار چربی موجود در شیر ترکیبات گوگرد موجود در پیاز را خنثی می کند ، که باعث بوی بد دهان می شود.

همچنین ، شیر به عنوان یک شستشوی طبیعی دهان عمل می کند. آن را قبل یا بعد از وعده غذایی حاوی سیر و پیاز بنوشید.

6. سیب

سیب یکی دیگر از داروهای مؤثر برای مقابله با نفس پیاز است. آنزیم های طبیعی موجود در سیب به تجزیه کمک می کنند و بنابراین به مبارزه با نفس پیاز کمک می کنند.
بعد از خوردن مواد غذایی که در آن سیر یا پیاز وجود دارد ، یک سیب بخورید تا از بوی بد دهان جلوگیری شود. همچنین می توانید یک لیوان آب سیب تازه بنوشید.

7. دانه های قهوه

افراد مختلف گزارش کرده اند که جویدن لوبیا قهوه و سپس تف کردن آنها به کاهش پیاز و تنفس سیر کمک می کند.

8. جوش شیرین

جوش شیرین یکی دیگر از روشهای درمانی مناسب برای بوی بد دهان ناشی از پیاز و سیر است. این می تواند بوی بد دهان را خنثی کند ، تعادل pH دهان را حفظ کند و رشد باکتری ها را مهار کند.

می توانید یک قاشق چایخوری جوش شیرین و نمک دریایی را در یک لیوان آب ولرم مخلوط کنید. از این محلول به عنوان یک دهانشویه دهان طبیعی چند بار در روز برای کنترل تنفس نامطبوع استفاده کنید.

9. هل

عطر و بوی هل می تواند به مبارزه با نفس سیر و پیاز کمک کند. این بو را پوشانده و نفس شما را تازه می کند. مقداری هل را جوید یا 1 تا 2 لیوان چای هل بنوشید.

10. سرکه سیب

سرکه سیب همچنین به خنثی کردن پیاز و نفس سیر کمک می کند. همچنین ، به از بین بردن باکتری های موجود در دهان که به بوی بد دهان کمک می کند ، کمک می کند.

می توانید 1/2 قاشق غذاخوری سرکه سیب را در یک فنجان آب ولرم مخلوط کنید و از این محلول به عنوان دهانشویه استفاده کنید.

11. هویج

بلافاصله بعد از خوردن وعده غذایی با سیر یا پیاز می توانید سبزیجات مانند هویج میل کنید تا در مقابله با بویایی مقابله کنید.

درمان دستان بد بو

اگر پیاز و سیر خرد کرده اید و می خواهید بو را از دستان خود خلاص کنید ، از صابون یا شستشوی دست استفاده کنید.

به یاد داشته باشید هنگام شستشو نیز قطره لیمو را روی دستان خود فشار دهید. به یاد داشته باشید که بوی پیاز و سیر فراتر از 6-8 ساعت نمی ماند و در نهایت از بین می رود.

به صفحه اینستاگرام ما بپیوندید.

مطلب پیشنهادی

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا