آیا میدانستید؟خواص میوه ها و گیاهانسلامتویتامین ها

بهترین سبزیجات فلفل دلمه ای

بهترین سبزیجات فلفل دلمه ای . فلفل دلمه ای از خانواده گل شبدر است که شامل سیب زمینی ، گوجه فرنگی و بادمجان است.  فلفل های سبز و بنفش طعم کمی تلخ دارند ، در حالی که فلفل دلمه ای های قرمز ، نارنجی و زرد عطر و طعم شیرینی دارند و فاقد کپسایسین  هستند.

بهترین سبزیجات فلفل دلمه ای

طبق گفته وزارت کشاورزی ایالات متحده ، انواع مختلف فلفل دلمه ای که امروزه در طیف وسیعی از رنگ ها موجود است ، می تواند به شما کمک کند تا میزان مصرف سبزیجات روزانه 2.5 فنجان برای زنان یا 3 فنجان برای مردان را به دست آورید. محتوای مواد مغذی خاص فلفل دلمه ای بسته به رنگ آنها متفاوت است ، اما هر فلفل دلمه ای علاوه بر مواد مغذی و ویتامین های ضروری ، رژیم غذایی شما را نیز به عنوان ماده سالم اضافه می کند.

تاریخچه

فلفل دلمه ای بیش از 9000 سال است که سابقه کشت اولیه آن در آمریکای جنوبی و مرکزی است.

نام “فلفل” توسط استعمارگران اروپایی آمریکای شمالی گذاشته شد که اولین بار در سالهای 1500-1600 با آن روبرو شدند و سپس آن را به اروپا منتقل کردند. با این حال ، نام اصلی در اسپانیایی “pimiento” بود.

آیا فلفل دلمه ای واقعاً به کاهش وزن کمک می کند؟

ثابت شده است که کپسایسین موجود در فلفل تند برای افزایش متابولیسم و همچنین مهار اشتها ، حداقل اندکی مفید است. با گذشت زمان ، این اثر ممکن است در مورد کاهش وزن مزیت بیشتری به شما بدهد. اما این وزن را از بین نمیبرد. با این حال ، تحقیقات اخیر نشان داده است که فلفل قرمز شیرین می تواند گرمازایی را فعال کرده و میزان متابولیسم را افزایش دهد.

فلفل دلمه ای قرمز فاقد کپسایسین است ، همان چیزی است که فلفل را گرم می کند و باعث تعریق ما می شود ، اما یک عمل حرارتی خفیف دارد که متابولیسم ما را افزایش می دهد بدون اینکه ضربان قلب و فشار خون ما را افزایش دهد مانند فلفل تند. به نظر می رسد کپسایسین با افزایش دمای بدن بر متابولیسم تأثیر می گذارد و این باعث می شود انرژی بیشتری مصرف شود.

دی هیدرو کپسیه (DCT) ، پسر عموی کپسایسین ، DCT در فلفل های چیلی خفیف و شیرین یافت می شود که بعضی اوقات فلفل های CH-19 نامیده می شوند. محققان دریافتند که DCT به شکل کپسول مانند کپسایسین عمل می کند ، منهای احساس آتشین. در یک مطالعه کوچک ، افرادی که این رژیم را در حالی که به مدت یک ماه رژیم پر پروتئین و بسیار کم کالری را دنبال می کردند ، مصرف کردند ، حدود 100 کالری اضافی در روز می سوزانند. با این حال ، آنها بیش از افرادی که قرص دارونما مصرف می کنند وزن کم نکردند ، شاید به این دلیل که رژیم آنها از قبل بسیار کم کالری بود.

پیپرین در فلفل سیاه خشک یافت می شود و ممکن است از تشکیل سلول های جدید چربی جلوگیری کند. اما دانشمندان فقط سلولهای موش را مطالعه کرده اند ، بنابراین هیچ اثری وجود ندارد که در افراد موثر باشد. فاقد کالری است و فشار خون شما را افزایش نمی دهد اما برای ذوب شدن وزن روی آنها حساب نکنید.

فواید سلامتی

فلفل دلمه ای حاوی لیستی چشمگیر از مواد مغذی گیاهی است که دارای خواص پیشگیری از بیماری و تقویت کننده سلامتی هستند.

1. کم کالری

برخلاف سایر فلفل های فلفل قرمز ، کالری و چربی بسیار کمی دارد. یک پیمانه فلفل خرد شده حاوی 30 تا 40 کالری است. فلفل ها طعم شیرین و کرانچ رضایت بخشی را ارائه می دهند ، که آنها را جایگزین خوبی برای چیپس های پر کالری در غوطه وری مانند هوموس یا سالسا می کند.

2. ضد باکتری و ضد سرطان زا

فلفل دلمه ای حاوی مقادیر کمی از ترکیب آلکالوئید ، کپسایسین است. مطالعات اولیه آزمایشگاهی روی پستانداران آزمایشی حاکی از آن است که کپسایسین دارای خواص ضد باکتریایی ، ضد سرطان زا ، ضد درد و ضد دیابت است.

هنگامی که به طور منطقی استفاده می شود ، همچنین باعث کاهش تری گلیسیرید و سطح کلسترول LDL در افراد چاق می شود.

3. مواد معدنی

فلفل دلمه ای دارای مقدار کافی مواد معدنی ضروری است. برخی از مواد معدنی اصلی موجود در آن آهن ، مس ، روی ، پتاسیم ، منگنز ، منیزیم و سلنیوم است. منگنز توسط بدن به عنوان یک عامل مشترک برای آنزیم آنتی اکسیدان ، سوپراکسید دیسموتاز استفاده می شود. سلنیوم یک ریز معدنی ضد اکسیدان است که به عنوان یک عامل مشترک برای آنزیم ، سوپراکسید دیسموتاز عمل می کند.

4. منبع خوب ویتامین B

فلفل دلمه ای منبع خوبی از گروه ویتامین های B کمپلکس مانند نیاسین ، پیریدوکسین (ویتامین B-6) ، ریبوفلاوین و تیامین (ویتامین B-1) است.

این ویتامین ها ضروری هستند زیرا بدن برای تأمین مجدد از منابع خارجی به آنها احتیاج دارد. علاوه بر این ، ویتامین های B کمپلکس از طریق عملکردهای مختلف آنزیمی متابولیسم سلولی را تسهیل می کنند.

5. مزایای ضد سرطان

فلفل دلمه ای منابع ارزشمندی از ترکیبات گوگردی سلامت است. چندین مطالعه اخیر ، نگاهی دقیق به وجود آنزیم هایی در فلفل دلمه ای به نام بتا لیاز سیستئین هست که نقش آنها در مسیر متابولیکی حاوی گوگرد به نام شنود تیومتیل داشته است.

این آنزیم ها و این مسیر ممکن است در برخی از مزایای ضد سرطانی وجود داشته باشد که فلفل دلمه ای در برخی مطالعات حیوانی و آزمایشگاهی نشان داده است. آنها ممکن است به عنوان پایه ای برای برخی از مزایای ضد سرطان نشان داده شده توسط مصرف سبزیجات سبز ، زرد ، قرمز و نارنجی در مطالعات اخیر باشد.

6. منبع غنی از عناصر غذایی گیاهی

مقدار واقعی مواد مغذی و فیتو مغذی فلفل دلمه ای چشمگیر و همچنین با توجه به ماهیت بسیار کم چربی این سبزیجات تا حدودی تعجب آور است.

در یک پیمانه فلفل دلمه ای خرد شده بسیار کمتر از 1 گرم چربی وجود دارد. با این حال ، این مقدار بسیار کمی چربی برای تأمین محل ذخیره قابل اطمینان مواد مغذی محلول در چربی فلفل دلمه ای ، از جمله کاروتنوئیدهای محلول در چربی و ویتامین E کافی است.

7. منبع خوب ویتامین E

فلفل دلمه ای منبع بسیار خوبی از ویتامین E با حدود 1.45 میلی گرم در فنجان است و حاوی بیش از 30 کاروتنوئید مختلف ، از جمله مقادیر بسیار عالی بتاکاروتن و زئاگزانتین است. هر دوی این کاروتنوئیدها فواید آنتی اکسیدانی و ضد التهابی برای سلامتی دارند.

8- سرشار از آنتی اکسیدان

در حالی که مطالعات تحقیقاتی تمرکز بر روی کاروتنوئیدها به عنوان آنتی اکسیدان های مشخص در فلفل دلمه ای است ، این سبزیجات در واقع طیف وسیعی از آنتی اکسیدان ها را برای ما فراهم می کند. فلفل دلمه ای همچنین منبع خوبی از مواد معدنی آنتی اکسیدان منگنز و فلاونوئیدها ، کاروتنوئیدها و اسیدهای هیدروکسی سینامیک است

فلفل دلمه ای حاوی مقادیر غلیظ بتاکاروتن و زاگزانتین است. (یک فنجان فلفل دلمه ای قرمز خرد شده تازه حاوی حدود 1500 میکروگرم بتاکاروتن یا همان یک سوم هویج کوچک است.)

9. منبع خوب ویتامین C

فلفل دلمه ای منبع ویتامین C یا اسید اسکوربیک را فراهم می کند. 100 گرم فلفل قرمز حدود 127.7 میکروگرم یا حدود 213٪ RDA ویتامین C تأمین می کند. برای تأمین کل ویتامین C روزانه خود ، یعنی 75 میلی گرم برای زنان یا 90 میلی گرم برای مردان ، فلفل را انتخاب کنید. مصرف منظم غذاهای غنی از این ویتامین به بدن انسان کمک می کند تا از اسکوربوت محافظت کند. مقاومت در برابر عوامل عفونی (تقویت ایمنی) و از بین بردن رادیکال های آزاد مضر و پیش التهاب از بدن.

10. منبع خوب ویتامین A

فلفل دلمه ای باعث افزایش مصرف بتاکاروتن ، منبع ویتامین A می شود. بتاکاروتن به تهیه فلفل دلمه ای قرمز با رنگ زنده کمک می کند اما در فلفل دلمه ای سبز نیز وجود دارد.

فلفل دلمه ای سبز حاوی 551 واحد بین المللی ویتامین A در هر فنجان است که 24 درصد از مقدار توصیه شده برای زنان و 18 درصد برای مردان است ، طبق دفتر مکمل های غذایی. فلفل دلمه ای قرمز حاوی ویتامین A بیشتر ، تقریباً 4،665 واحد بین المللی ، یا کل ویتامین A مورد نیاز شما است.

11. منبع خوب ویتامین K

مطالعات USDA نشان داد که محتوای ویتامین K (فیلوکینون) فلفل ، از جمله انواع تند ، ممکن است بر انعقاد خون تأثیر بگذارد ، و همچنین ممکن است در محافظت در برابر پوکی استخوان نقش داشته باشد ، زیرا بیماران با کاهش تراکم استخوان ، سطح کمتری از این ماده مغذی را نشان می دهند. به اندازه کافی جالب توجه است که فلفل های سوخاری مقادیر بیشتری ویتامین K نسبت به فلفل های خام دارند.

12. منبع خوب فیبر

مانند بسیاری از سبزیجات ، فلفل دلمه ای حاوی فیبر است. یک فنجان فلفل سبز خرد شده حاوی 2.5 گرم فیبر است ، در حالی که فلفل قرمز دارای 3.1 گرم است. هر دو نوع فلفل دلمه ای بخورید تا میزان دریافت فیبر مورد نظر خود را از 14 گرم در هر 1000 کالری دریافت کنید ، توصیه شده توسط دانشگاه ایالتی کلرادو است.

13. منبع عالی کاروتنوئیدها

فلفل های قرمز ، زرد و نارنجی رنگ آنها و همچنین برخی از اثرات قابل توجه سلامتی آنها از رنگدانه های گیاهی به نام کاروتنوئیدها است. این رنگدانه ها مانند ضد آفتاب عمل می کنند و فلفلهای رسیده را از آسیب آفتاب محافظت می کنند. همانطور که مشخص شد ، آن رنگدانه ها نیز اثر محافظتی مشابهی بر ما دارند. مانند سایر آنتی اکسیدان ها ، کاروتنوئیدها نیز به تقویت ایمنی بدن و مقابله با سرطان و بیماری های قلبی کمک می کنند. آنها برای بینایی نیز ارزشمند هستند.

فلفل دلمه ای نه تنها منبع عالی کاروتنوئیدها است ، بلکه منبعی از بیش از 30 عضو مختلف از خانواده مواد مغذی کاروتنوئید است.یک مطالعه اخیر از اسپانیا با بررسی دقیق ویتامین C ، ویتامین E و شش مورد از این کاروتنوئیدها (آلفا کاروتن ، بتاکاروتن ، لیکوپن ، لوتئین ، کریپتوکسانتین و زاگزانتین) در تمام غذاهای معمول خورده شده نشان داد که فقط دو سبزیجات موجود در حداقل دو سوم مواد مغذی ذکر شده. یکی از این غذاها گوجه فرنگی و دیگری فلفل دلمه ای شیرین بود. فلفل دلمه ای به تنهایی 12٪ از کل زآگزانتین موجود در رژیم های غذایی شرکت کنندگان را تأمین می کند. (فلفل دلمه ای همچنین 7٪ از کل ویتامین C شرکت کنندگان را تأمین می کند.)

فلفل دلمه ای چقدر تند است؟

در مقایسه با برخی دیگر از انواع فلفل ، فلفل دلمه ای در گروه “تندی” مقیاس زیادی ندارد. وقتی قرمز است ، ممکن است شیرین تر باشد ، مانند برخی از انواع زرد و نارنجی.

گرمای فلفل در واحد های گرمایشی Scoville اندازه گیری می شود. با این مقیاس ، یک فلفل سبز نمره صفر در مقیاس کسب می کند ، فلفل jalapeño حدود 2500-4000 و حبوبات مکزیکی 200،000 تا 500،000 واحد درآمد دارند.

چگونه فلفل دلمه ای را انتخاب کنیم

فلفل دلمه ای در تمام طول سال در دسترس است ، اما در اوایل تابستان فراوانتر و کمترین قیمت را دارند.

  • به دنبال فلفل های سفت و محکم باشید. از مواردی که چین و چروک یا ترک دارند اجتناب کنید.
  • برای تهیه فلفل با دیواره های ضخیم و آبدار ، آنهایی را که به اندازه سنگین هستند ، انتخاب کنید.
  • اگر می خواهید میزان ویتامین C و کاروتنوئیدها را از فلفل دلمه ای به حداکثر برسانید ، اجازه دهید تا رسیده شود. مطالعات اخیر نشان داده است که محتوای ویتامین C و کاروتنوئید فلفل دلمه ای هر دو با رسیدن افزایش می یابد.
  • وقتی محتوای ویتامین C و کاروتنوئید فلفل دلمه ای افزایش می یابد ، ظرفیت آنتی اکسیدانی کل آنها نیز افزایش می یابد ، که می تواند منبع فواید زیادی برای سلامتی باشد. پرورش دهندگان می توانند اجازه دهند فلفل دلمه ای قبل از برداشت روی گیاه رسیده شود (این بدان معناست که شما قادر خواهید بود آنها را به صورت رسیده در فروشگاه های مواد غذایی خریداری کنید).
  • اگر در اوایل مرحله رسیدن برداشت شود ، می توان فلفل دلمه ای را پس از برداشت و پس از خرید و آوردن آن از بازار مجاز دانست. در یک مطالعه اخیر ، ویتامین C موجود در فلفل دلمه ای کاملاً کامل در مدت زمان نگهداری در منزل در طی مدت 10 روز همچنان افزایش می یابد.
  • یک قانون خوب این است که کمتر بر اساس رنگ اصلی آنها و بیشتر بر اساس کیفیت رنگ و همچنین بافت و احساس کلی قضاوت کنید. چه فلفل دلمه ای سبز ، قرمز ، زرد یا نارنجی ، در حالت مطلوب رسیده ، رنگ های عمیق و زنده ای دارند ، نسبت به اندازه خود احساس سنگینی می کنند و آنقدر محکم هستند که فقط کمی در مقابل فشار مقاومت می کنند.

آیا کباب پز روی کیفیت فلفل دلمه ای تأثیر دارد؟

بله ، پختن با حرارت بیشتر می تواند به برخی از عناصر غذایی گیاهی ظریف فلفل دلمه ای آسیب برساند. در یک مطالعه اخیر از ترکیه ، اثرات کباب کردن بر روی فلفل دلمه ای سبز با توجه به یک ماده غذایی گیاهی خاص ، فلاونوئید به نام لوتئولین ، مورد مطالعه قرار گرفت.

قبل از کباب کردن ، فلفل دلمه ای حاوی حدود 46 میلی گرم در کیلوگرم از این فلاونوئید مهم آنتی اکسیدانی و ضد التهابی بود. پس از کباب کردن 7-8 دقیقه در دمای 150 درجه سانتیگراد (302 درجه فارنهایت) ، حدود 40 درصد از لوتئولین نابود شد.

عوارض جانبی و اقدامات احتیاطی

کپسایسین موجود در فلفل قرمز ، به خصوص فلفل دلمه ای ، در هنگام تماس با غشاهای مخاطی حفره دهان ، گلو و معده ، التهاب ایجاد می کند و به زودی احساس سوزش شدیدی ایجاد می کند که از طریق انتهای عصب آزاد در مخاط به عنوان “تند” تلقی می شود. خوردن ماست سرد با رقیق سازی غلظت کپسایسین ، و جلوگیری از تماس آن با دیواره های معده ، به کاهش این درد سوزشی کمک می کند.

از لمس چشم با انگشتان آلوده به فلفل خودداری کنید. در صورت انجام این کار ، چشم ها را کاملاً در آب سرد بشویید تا تحریک آن کاهش یابد.

آنها ممکن است وضعیت زمینه ای ریفلاکس معده و مری (GER) را تشدید کنند.

به صفحه اینستاگرام و آپارت ما بپیوندید.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا