آیا میدانستید؟تربیت فرزندسلامتمادر و فرزند

عسل و نوزادان: ترکیبی خطرناک

عسل و نوزادان: ترکیبی خطرناک

عسل و نوزادان نباید مخلوط شوند.

دلیل این امر این است که این نوع مواد غذایی بطور طبیعی کلستریدیوم بوتولینوم را حمل می کنند.

یک باکتری حرکتی که تکثیر آن در سیستم گوارش هنوز نابالغ یک نوزاد است می تواند منجر به ترشح نوروتوکسین بوتولینوم شود.

A-person-taking-honey-from-a-jar-next-to-a-baby.

آیا می دانید چرا عسل و نوزادان ترکیب بدی هستند؟

پس از همه ، آیا عسل با وجود عطر و طعم شیرین و غیرقابل توصیف ، یکی از سالم ترین و مغذی ترین انواع مواد غذایی در جهان نیست؟

آیا پدر و مادر و مادربزرگ و مادربزرگ و مادربزرگ ما پستانک های ما را در کمی عسل مرطوب نکردند تا ما را خوشحال کنند؟

همه اینها ممکن است درست باشد. با این حال ، مطالعات علمی نشان داد که این یک عمل خطرناک است.

پزشکان اکنون توصیه می کنند که هرگز و تحت هیچ شرایطی عسل را به نوزادان زیر دوازده ماه ندهید.

بوتولیسم: دلیل اینکه نوزادان نمی توانند عسل بخورند

بشر هزاران سال است که عسل می خورد. این ماده غذایی طبیعی و مغذی است و فواید آن چندگانه و شناخته شده است.

از مصر باستان تا به امروز ، عسل همیشه ماده ای بوده است که در همه نوع دستور العمل ها مورد استفاده قرار می گیرد.

این به دلیل خواص فراوان و خصوصیات شیرین کننده آن است.

متاسفانه ، برای نوزادان ، این محصول طبیعی حاوی کلستریدیوم بوتولینوم ، یک باکتری حرکتی است که نوروتوکسین را آزاد می کند که می تواند برای نوزادان زیر یک سال بسیار خطرناک باشد.

دلیل این امر ساده است: میکروبهای روده کودک هنوز بالغ نشده است و اسپورهای این باکتری به راحتی در روده خود تکثیر می شوند.

سپس ، آنها اقدام به انتشار سموم بوتولینوم می كنند ، در حال حاضر برخی از كشنده ترین ماده ای كه ما می شناسیم در نظر گرفته می شود.

این همان چیزی است که ما از آن به عنوان بوتولیسم نوزاد یاد می کنیم ، نوعی بوتولیسم که عمدتاً کودکان زیر دوازده ماه را درگیر می کند و می تواند کشنده باشد.

با این حال ، بعد از سال اول زندگی آنها به همان شکل تأثیر نمی گذارد.

این امر به این دلیل است که دفاع طبیعی آنها توسعه یافته و قادر به جلوگیری از تکثیر باکتریها هستند.

عسل ، نوزادان و بوتولیسم

An-enlarged-illustration-of-botulism.

Clostridium botulinum یک باسیل است که به طور طبیعی در خاک وجود دارد.

بنابراین ، می تواند تقریباً در همه نوع مواد غذایی ، از نظر منشاء گیاهی و حیوانی وجود داشته باشد.

این باکتری در اسپورها سازماندهی می شود و تا زمانی که شرایط ایده آل برای تکثیر و رشد پیدا نکند می تواند خفته باقی بماند.

این گیاه به ویژه در غذاهای خانگی وجود دارد ، زیرا محیط هایی با اکسیژن کم را ترجیح می دهد.

با این حال ، به طور کلی محیط اسیدی را تحمل نمی کند.

همچنین ، نمی تواند در محلول هایی با غلظت بالای قند رشد کند. به همین دلیل است که معمولاً در عسل خفته باقی مانده و منتظر شرایط ایده آل برای تولید مثل است.

بنابراین ، وقتی کودک زیر دوازده ماهگی عسل می خورد ، قند موجود در این شهد در آب معده آنها رقیق می شود.

دلیل این امر این است که هنوز هم یک محیط اسید کم و اکسیژن کمی دارد.

بنابراین باسیلوس برای شروع تکثیر و رشد خود در این نوع محیط شرایط ایده آل را پیدا کرده و سموم بوتولینوم آن را آزاد می کند. پس از آن ، آنها از طریق جریان خون به انتهای عضلانی عضلانی می رسند و می توانند منجر به بوتولیسم کودک شوند. این یک شرایط بسیار خطرناک است که نیاز به بستری شدن فوری دارد.

علائم

بوتولیسم کودکی روی سیستم عصبی تأثیر می گذارد ، بنابراین می تواند علائم مختلفی را بروز دهد.

معمولاً حدود 12 تا 48 ساعت پس از تماس با باکتریها ظاهر می شوند.

شایع ترین آنها:

  • تنفس آهسته یا مشکل در تنفس
  • یبوست
  • ضعف عمومی
  • گریه ضعیف
  • بی حالی
  • یک قوس رفلکس کاهش یافته است
  • دید دوگانه یا تاری
  • دهان خشک
  • پلک های فلاپی
  • خنجر زدن عمومی
  • خیلی آهسته غذا می خورید
  • در موارد شدید: فلج در تنه ، بازوها ، پاها یا سیستم تنفسی آنها.

تشخیص و درمان

A-baby-crying.-e1573574006639

پزشک متخصص اطفال برای توصیف اینکه کودک ممکن است بوتولیسم داشته باشد ، توضیحات علائمی را که والدین ارائه داده اند ، در نظر می گیرد.

آنها به احتمال زیاد تجزیه و تحلیل مدفوع را برای بررسی وجود سموم بوتولینوم انجام می دهند.

به همین ترتیب ، این نکته مهم است که بوتولیسم نوزادان نیاز به بستری شدن فوری دارد.

مطالعات ثابت کرده اند که این سیستم عصبی را تحت تأثیر قرار داده و می تواند منجر به نارسایی تنفسی شود. به همین دلیل لازم است کودک را در بیمارستان بستری کرده و آنها را تحت نظر دائمی نگه دارید.

موفقیت این درمان بستگی به تشخیص زود هنگام و استفاده به موقع آنتی اکسین بوتولین دارد.

در شدیدترین موارد ، کودک حتی ممکن است نیاز به تهویه مکانیکی یا تغذیه داخل وریدی داشته باشد.

در بیشتر موارد ، بوتولیسم شیرخوار بعد از چند هفته یا چند ماه از بین می رود تا زمانی که کودک مراقبت های فوری داشته باشد.

فقط در شدیدترین حالت ممکن است اثر سموم ناشی از نارسایی تنفسی منجر به مرگ شود.

آیا عسل تنها غذایی است که باعث بوتیسم نوزادان می شود؟

عسل تنها غذایی نیست که می تواند منجر به بوتولیسم نوزاد شود.

در حقیقت ، همانطور که در بالا ذکر کردیم ، باکتریهای مسئول این بیماری به طور گسترده در طبیعت یافت می شوند.

به همین دلیل تشخیص هویت منبع اسپورها بسیار دشوار است. به طور طبیعی ، عسل تنها حامل نیست.

در حقیقت ، باکتری های بوتولیسم در خاک زندگی می کنند و از طریق گرد و غبار که از طریق هوا منتقل می شود ، پخش می شوند.

بنابراین ، یک کودک به راحتی می تواند آن را تنفس کند.

به همین دلیل پزشکان توصیه می کنند که بچه های کوچک را در محیط هایی که گرد و غبار زیادی وجود ندارد ، قرار ندهید. همچنین ، این ایده خوبی است که آنها را از هر مکانی که مردم در آن جا دور می شوند دور نگه دارید.

به دلیل شدت بوتولیسم و ​​مشکل در از بین بردن این باکتری ، شما باید از بروز هرگونه شیوع این باسیل در نزدیکی خود مراقب باشید تا از ابتلا به عفونت و حتی همه گیری های احتمالی جلوگیری کنید.

در همین راستا ، WHO به دنبال تضمین ایمنی و ترویج نظارت ، تشخیص ، ارزیابی ریسک و مهار بیماری است.

همانطور که می بینید ، اگرچه شیوع بوتولیسم بسیار نادر است ، اما همیشه یک اورژانس بهداشت عمومی و اولویت هستند. اگر شیوع بیماری طبیعی ، تصادفی یا عمدی باشد ، مقامات محلی باید ASAP را تأسیس کنند.

این تنها راه جلوگیری از بروز موارد جدید و درمان مؤثر با کسانی است که قبلاً بیمار هستند.

توصیه ها

A-jar-of-honey.

بنابراین ، اصلی ترین اقدام برای جلوگیری از بوتولیسم ناشی از عسل ، دور نگه داشتن آن از کودک تا زمانی که یک سال باشد ، نیست.

با این حال ، باید این نکته را در نظر بگیرید که این بیماری می تواند به وسیله دیگر عفونت ها ظاهر شود.

همچنین ، از آنجا که هیچ واکسنی بر علیه این باکتری ها وجود ندارد ، پیشگیری همیشه بهترین اقدامات است.

برای این کار ، متخصصان اطفال توصیه می کنند:

  • هرگز به کودک زیر دوازده ماه عسل ندهید.
  • این باکتری همچنین می تواند در شربت ذرت وجود داشته باشد ، بنابراین آن را برای نوزادان تغذیه نکنید.
  • از قرار گرفتن در معرض آلودگی و گرد و غبار جلوگیری کنید.
  • غذاهای خانگی را در دماهای بالا بجوشانید.
  • بهداشت مناسب را حفظ کنید.

 

سقف شیشه ای چیست و چرا باید آن را بشکنیم؟
بخوانید

نتیجه

نوزادان نباید از عسل بخورند زیرا فارغ از شیرین بودن و خواص فوق العاده غذایی ، خطر بوتولیسم در کودکان زیر یک سال بسیار زیاد است.

دلیل این است که سیستم ایمنی بدن آنها هنوز به اندازه کافی توسعه نیافته اند. بنابراین ، در برابر میکروارگانیسم های ایجاد کننده این بیماری بی دفاع است.

سرانجام ، شما باید مراقب باشید و به خاطر داشته باشید که عسل تنها حامل بوتولیسم نیست.

بنابراین ، دستورالعمل های بهداشتی مناسب و توصیه های متخصصان را برای حفظ سلامت و ایمنی بچه های کوچک خود دنبال کنید.

 

منبع: steptohealth

مطلب پیشنهادی

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا