بارداریدسته‌بندی نشدهسلامتمادر و فرزند

9 مورد از اثرات سیگار کشیدن در دوران بارداری

9 مورد از اثرات سیگار کشیدن در دوران بارداری . سیگار کشیدن در دوران بارداری می تواند اثرات مخربی بر بارداری و نوزاد داشته باشد. برای شروع ، سیگار کشیدن می تواند مانع تصور شود. در نوزادان ، سیگار کشیدن مادر می تواند منجر به نقص مادرزادی ، وزن کم هنگام تولد ، آسم ، مشکلات سیستم کلیوی شود. حتی ممکن است منجر به مرگ ناگهانی نوزادان شود که به آن مرگ تخت خواب نیز گفته می شود.

9 مورد از اثرات سیگار کشیدن در دوران بارداری

اگر سیگاری هستید که قصد باردار شدن را دارید ، با ترک سیگار لطف بزرگی به خود و کودک می کنید. می خواهید بدانید چرا؟ آمار نشان می دهد بیش از 1000 نوزاد در ایالات متحده سالانه می میرند زیرا مادران آنها هنگام بارداری سیگار می کشند. حیرت انگیز است که اگر بدانید 12-20 درصد از زنان باردار در ایالات متحده سیگار می کشند.

نوزادان در رحم آنچه را می خورید می خورند. آنها استنشاق می کنند وقتی سیگار می کشید ، سمومی مانند نیکوتین ، سرب ، آرسنیک و مونوکسیدکربن را که به جفت وارد می شوند و زندگی کودک را تأمین می کند ، استشمام می کنید. نتیجه؟

اثر سو مصرف سیگار در مادر منجر به مشکل در بارداری ، وزن کم هنگام تولد ، نقایص مادرزادی و حتی گاهی مرگ ناگهانی در نوزادان می شود. طبق انجمن ریه آمریکا ، سیگار کشیدن در دوران بارداری 20 تا 30 درصد از نوزادان کم وزن ، تا 14 درصد زایمان های زودرس و حدود 10 درصد از کل مرگ های نوزادان را تشکیل می دهد.

برخی مطالعات نشان می دهد سیگار کشیدن می تواند بر سیستم کلیوی نوزادان تأثیر بگذارد و همچنین منجر به آسم شود. در اینجا نگاهی دقیق به تأثیرات سیگار کشیدن در دوران بارداری می پردازیم.

1. مشکل در بارداری

آیا می دانید در بیشتر موارد یائسگی در زنانی که سیگار می کشند در مقایسه با افراد غیر سیگاری یک تا چهار سال زودتر اتفاق می افتد؟ این به این دلیل است که با از بین رفتن مواد شیمیایی مانند نیکوتین ، سیانور و مونوکسیدکربن در سیگار به رحم ، میزان از دست رفتن تخمها افزایش می یابد.

و تخمها ، اگر یک بار از بین بروند ، نمی توانند دوباره تولید شوند یا جایگزین شوند. سیگار کشیدن شریک مرد نیز مشکلات بارداری را به عنوان کیفیت اسپرم و تحرک و همچنین کاهش تعداد سیگاری های مرد متوقف می کند. سیگار کشیدن همچنین منجر به ایجاد اسپرم هایی غیرطبیعی می شود و توانایی آن را در باروری تخمک کاهش می دهد.

اینها برخی از دلایلی است که زنان سیگاری برای بچه دار شدن دشوارتر از سایرین هستند. میزان ناباروری در افراد سیگاری زن و مرد تقریباً دو برابر میزان ناباروری در افراد غیر سیگاری است.

مطالعات نشان داده است که حتی IVF نمی تواند به باردار شدن به افراد سیگاری کمک کند. و حتی اگر آنها باردار شوند ، احتمال بیشتری برای بارداری ناسالم از نظر کروموزومی (مانند بارداری تحت تأثیر سندرم داون) بیشتر است.

2. دخانیات روی جفت تأثیر می گذارد

مطالعات نشان داده است که قرار گرفتن مزمن در معرض دخانیات در اوایل بارداری به دلیل کاهش جریان خون در آن می تواند بر سلامت جفت تأثیر بگذارد.

جفت سرراهی: جفت سرراهی وضعیتی است که در دوران بارداری رخ می دهد در جایی که جفت به طور غیر طبیعی قرار می گیرد و دهانه رحم را به طور جزئی یا کامل می پوشاند. این می تواند منجر به حاملگی های پیچیده شود. مطالعات نشان داده است که استعمال سیگار توسط مادر احتمال جفت سرراهی را دو برابر می کند.

3. احتمال بارداری خارج رحمی

یکی دیگر از عوارض مربوط به بارداری که اغلب با سیگار کشیدن در مادر مشاهده می شود ، بارداری خارج رحمی است که جنین در خارج از رحم ، بیشتر در لوله رحمی رشد می کند.

مطالعات اپیدمیولوژیک افزایش احتمال حاملگی خارج رحمی را در بین افراد سیگاری نشان داده است. سیگار کشیدن می تواند گردش سلولهای اپیتلیال لوله را تغییر داده و از نظر ساختاری و عملکردی در بارداری های خارج رحمی موثر باشد.

4. سقط جنین / بارداری در اوایل

مشخص شد که سیگار کشیدن فعال در بین زنان باردار با افزایش خطر سقط جنین یا سقط جنین همراه است و خطر ابتلا به ازای هر سیگار دودی 1 درصد افزایش می یابد. حتی سیگار کشیدن دست دوم 11 درصد در خطر سقط جنین نقش دارد.

به همین ترتیب ، سیگار کشیدن نیز تاثیری وابسته به دوز در خطر زایمان زودرس دارد. مطالعات نشان داده است که استعمال سیگار همچنین خطر پارگی زودرس غشاها و خونریزی در اواخر بارداری را افزایش می دهد.

5. نوزادانی که با وزن کم متولد می شوند

در مطالعه ای که برای درک تأثیر سیگار کشیدن بر وزن هنگام تولد نوزادان و افزایش وزن مادر انجام شد ، مشخص شد که در حالی که افزایش وزن مادران در افراد سیگاری و غیر سیگاری تفاوت زیادی ندارد ، اما سیگار کشیدن به میزان قابل توجهی در کاهش وزن هنگام تولد نوزادان کمک می کند ، از آنها به 2500 گرم می رسد.

هیچ بحثی وجود ندارد که سیگار کشیدن احتمال تولد نوزاد با وزن کم را افزایش می دهد اما در یک مطالعه ژاپنی بر روی 92641 شرکت کننده همچنین مشخص شد که قدرت ارتباط بین سیگار کشیدن مادر و وزن کم هنگام تولد با افزایش سن مادر افزایش می یابد.

مادر بزرگتر که سیگار می کشد ، احتمال تولد نوزادی که وزن کمتری دارد بیشتر است.

6. افزایش احتمال نقایص مادرزادی

سیگار کشیدن مادران با انبوهی از نقایص مادرزادی از نقایص قلبی عروقی / قلبی ، نقص اسکلتی عضلانی و نقص کاهش اندام تا احتمال از دست دادن یا رقم اضافی ، کف پا ، نقص صورت ، نقص چشم ، شکاف دهانی صورت ، نقص دستگاه گوارش ، آترزی مقعدی ، بیضه های نزولی همراه است و بیشتر.

7. سندرم مرگ ناگهانی نوزاد

سندرم مرگ ناگهانی نوزاد (SIDS) همچنان شیوع مرگ و میر نوزادان پس از تولد در ایالات متحده با استفاده از دخانیات مادران قبل از تولد به عنوان یک عامل خطر شناخته شده است. خطر ابتلا به SIDS در نوزادان متولد شده از مادرانی که سیگار می کشند دو برابر است.

8. سیگار کشیدن بر سیستم کلیوی نوزاد تأثیر می گذارد

پروتئینوریا شرایطی است که پروتئین به ادرار می ریزد. این می تواند خوش خیم باشد اما هنگامی که به مقدار فزاینده قابل توجهی در ادرار پایدار باشد و وجود داشته باشد ، این نشانه ای از یک بیماری زمینه ای یا آسیب کلیه است.

یک مطالعه ژاپنی که هدف آن بررسی رابطه بین سیگار کشیدن مادر و پروتئینوریا در نوزادان و کودکان کوچک بود ، سیگار کشیدن مادران در دوران بارداری را به عنوان یکی از عوامل خطر پروتئینوریا در کودکان نشان داد.

9. آسم در دوران کودکی

این یک واقعیت شناخته شده است که سیگار کشیدن مادران بر آسم در کودکان تأثیر دارد. این بیشتر با مطالعه انجام شده توسط یک تیم تحقیقاتی که شامل 16 موسسه و مرکز در قاره ایالات متحده ، پورتوریکو و مکزیک است ، تلاش می کند تا ارزیابی کند که در کدام مرحله از رشد کودک تأثیر سیگار کشیدن توسط مادر بیشتر است. جای تعجب نیست که مشخص شد سیگار کشیدن مادران در دوران بارداری بیشترین تأثیر را در آسم در کودکان دارد.

آیا سیگار کشیدن دست دوم بر بارداری تأثیر می گذارد؟

در حالی که سیگار کشیدن مادران برای سلامتی نوزادان خطرناک است ، به نظر می رسد که دود دست دوم و حتی دود دست سوم برای سلامتی و رشد نوزادان مضر است. نوزادان دارای ریه ها و سموم کوچک ناشی از سیگار کشیدن دست دوم یا سوم هستند که به مرور زمان بر سلامتی کودک تأثیر می گذارد.

دود دست دوم می تواند وزن نوزاد را کاهش دهد و خطر مرگ تختخواب یا SIDS را افزایش دهد. نوزادانی که والدین آنها سیگار می کشند در سال اول بیشتر به بیماری های ریوی مانند برونشیت و ذات الریه مبتلا می شوند.

هرچه زودتر سیگار را ترک کنید ، برای کودک بهتر است. دفعه دیگر هنگام سیگار کشیدن اینها را در نظر بگیرید:

  • با قطع سیگار ، مانع از ورود گازها و سموم مضر به بدن و آسیب رساندن به کودک می شوید.
  • عوارض بارداری کاهش می یابد.
  • کاهش خطر مرده زایی ، زایمان زودرس و مرگ تختخواب.
  • وزن بهتر هنگام تولد در نوزادان.

به وب سایت رانا گراف حتما سر بزنید.

به صفحه آپارات , ما بپیوندید.

مطلب پیشنهادی

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا