آجیل و خشکبارخواص میوه ها و گیاهانسلامت

13 مزیت بادام زمینی که برای بدن و ذهن ایجاد می کنند

13 مزیت بادام زمینی که برای بدن و ذهن ایجاد می کنند . بادام زمینی به لطف چربی اشباع نشده ، پروتئین و فیبر می تواند شما را سیر نگه دارد. احتمال اینکه زیاد غذا بخورید کم می شود و کاهش وزن را آسان می کند. چربی های اشباع نشده همچنین سطح کلسترول و فشار خون را بهبود می بخشد ، بنابراین خطر کمتری در بیماری قلبی خواهید داشت.

اگر با مشکلات پوستی یا آرتروز روبرو هستید ، خواص ضد التهابی بادام زمینی به شما کمک می کند. آنها همچنین با محافظت از پوست در برابر آفتاب از سرطان پوست جلوگیری می کنند.

13 مزیت بادام زمینی که برای بدن و ذهن ایجاد می کنند

این حبوبات خوش طعم مملو از مواد مغذی هستند ، بنابراین عوارض جانبی مطلوبی بر بدن شما و انرژی زیادی دارند. برخی از این مزایای سلامتی حتی ممکن است شما را متعجب کند.

بادام زمینی همه کاره است. آنها را می توان به صورت خام ، بو داده یا جوشانده مصرف کرد و می توان آنها را در همه موارد از اسموتی تا مخلوط های دنباله دار استفاده کرد. همچنین می توان آنها را به اشکال مختلف مانند کره بادام زمینی یافت. از این ماده محبوب در ساندویچ ها ، کالاهای پخته شده و حتی سس ها استفاده می شود.

به زبان ساده ، بادام زمینی خوشمزه است! و در اینجا 13 فواید عالی بادام زمینی برای سلامتی آورده شده است.

1. به کاهش وزن کمک می کند

در یک رژیم غذایی متعادل ، بادام زمینی به کاهش وزن کمک می کند. آنها پر از چربی های اشباع نشده ، پروتئین و فیبر هستند – همه اینها سیری را افزایش می دهند. این بدان معناست که شما بعداً سیر نخواهید شد. نتیجه کاهش مصرف انرژی و در نتیجه افزایش وزن کمتر است. بادام زمینی جوشانده می تواند برای لاغری بیشتر از بو داده یا خام مفید باشد زیرا کالری اول حاوی کالری کمتری است.

2. کلسترول را کاهش می دهد

کلسترول بالا دارید؟ بادام زمینی بخورید و از روغن بادام زمینی استفاده کنید! سطح غنی چربی های اشباع نشده آنها کل کلسترول LDL (“بد”) شما را کاهش می دهد. به عنوان یک نتیجه ، خطر ابتلا به بیماری های قلبی ، سکته مغزی و سایر مشکلات قلبی عروقی به شما ضروری است. هر نوع بادام زمینی می تواند در اینجا به شما کمک کند زیرا فاقد کلسترول است.

3. خطر دیابت را کاهش می دهد

دیابت و بیماری های قلبی دست به دست هم می دهند. از این گذشته ، دیابتی ها اغلب کلسترول بالایی دارند و این امر آنها را در معرض خطر زیادی از بیماری قلبی و سایر عوارض قرار می دهد. از آنجا که بادام زمینی برای قلب مفید است ، می توان از آن برای کاهش شدت دیابت استفاده کرد.

بادام زمینی همچنین دارای منگنز ، یک ماده معدنی کمیاب است که قند خون را تنظیم می کند. از کلسترول LDL محافظت می کند. بادام زمینی را می توان به هر شکل ، خام یا پخته شده مصرف کرد و همچنان برای بیماران دیابتی یک انتخاب سالم است.

4- فشار خون را کاهش می دهد

اگر با فشار خون بالا روبرو هستید ، بادام زمینی عوارض جانبی مطلوبی خواهد داشت زیرا اسیدهای چرب امگا 3 موجود در آنها فشار خون شما را کاهش می دهد. و بدون فشار خون بالا ، خطر ابتلا به بیماری های قلبی ، سکته مغزی و سایر بیماری های مزمن کاهش می یابد.

بادام زمینی های نمکی به مصرف سدیم شما افزوده و فشار خون شما را بدتر می کند. بنابراین اگرچه ممکن است بادام زمینی آب پز یا بو داده داشته باشید ، اما نمک نزنید.

5. پوست سالم

اسیدهای چرب اشباع نشده خاصیت ضد التهابی شگفت انگیزی دارند. بنابراین اگر پوست شما استرس داشته باشد ، عاشق بادام زمینی خواهد بود! این چربی ها از پوست در برابر آسیب های خورشید محافظت می کنند و خطر چین و چروک و لکه های آفتاب را کاهش می دهند. آنها حتی از سلولهای کلاژن ساز به نام فیبروبلاست محافظت می کنند. با کلاژن بیشتر ، خطوط ظریف کمتر مورد توجه قرار می گیرند.

سایر مزایای بادام زمینی برای پوست از طریق ترمیم زخم حاصل می شود. این شامل همه موارد ، از بریدگی جزئی تا آکنه است. و کاهش التهاب ، پوست را ترمیم می کند تا سریعتر بهبود یابد.

بادام زمینی همچنین منبع خوبی از ویتامین E است که باعث افزایش فواید ضد التهاب و آنتی اکسیدان برای پوست می شود. بادام زمینی به هر شکل تمام این مزایا را برای شما فراهم می کند.

6. از سرطان جلوگیری می کند

بادام زمینی غذای کمکی خوبی در درمان انواع سرطان است.

  • بادام زمینی حاوی ترکیباتی به نام فیتواسترول است که خاصیت ضد سرطانی به ویژه در برابر سرطان پستان ، روده بزرگ و پروستات از خود نشان می دهند.
  • خوردن بادام زمینی یا محصولات بادام زمینی حتی ممکن است رشد سلول های سرطانی را در زنان مبتلا به سرطان روده بزرگ کاهش دهد.
  • همچنین ممکن است سرطان پوست را دفع کنند. چربی های اشباع نشده و ویتامین E آسیب و التهاب ناشی از قرار گرفتن در معرض اشعه ماورا بنفش را متوقف می کنند. سیستم ایمنی پوست شما نیز شکوفا می شود و در نتیجه از آن محافظت بیشتری می شود.

7. آرتروز را درمان می کند

آرتروز یک بیماری التهابی مزمن است که بیش از 50 میلیون بزرگسال آمریکایی را تحت تأثیر قرار می دهد. اما به لطف مزایای ضد التهابی بادام زمینی ، می توان درد مفاصل را کاهش داد.

نیاسین موجود در بادام زمینی ضمن افزایش تحرک مفاصل ، علائم آرتروز را نیز بهبود می بخشد. بادام زمینی جایگزین طبیعی مناسبی برای داروهای ضد التهاب غیراستروئیدی (NSAID) است. همانطور که دوست دارید آنها را بپزید ، تفت دهید یا به صورت خام بخورید.

8. آلزایمر را سرکوب می کند

بادام زمینی ، پخته یا غیر آن ، می تواند به شما در مبارزه با بیماری های تحلیل برنده مانند آلزایمر کمک کند و باعث شود بدن و ذهن شما مدت بیشتری تحت کنترل شما باشد. آنها حاوی ترکیبی به نام رسوراترول هستند که ثابت شده مرگ سلول را کاهش می دهد ، از DNA محافظت می کند و از آسیب عصبی در بیماران آلزایمر جلوگیری می کند.

جوشاندن یا بو دادن بادام زمینی ترجیح داده می شود زیرا این فرآیند ممکن است باعث افزایش سطح این ترکیب شود.

9. از قلب محافظت می کند

مانند سایر مغزها ، بادام زمینی ، کره بادام زمینی یا حتی روغن بادام زمینی می تواند خطر ابتلا به بیماری های قلبی را هنگام مصرف هر روز کاهش دهد. تغذیه متعادل در این آجیل ها خطر ابتلا به بیماری های قلبی عروقی و عروق کرونر قلب را کاهش می دهد و آن را تبدیل به یک غذای مناسب برای داشتن یک قلب سالم و قوی می کند.

10. از سکته مغزی جلوگیری می کند

بادام زمینی همراه با ثابت نگه داشتن قلب شما ، از احتمال سکته مغزی نیز جلوگیری می کند. ویتامین های موجود در بادام زمینی میزان اسید آمینه ای به نام هموسیستئین را کاهش می دهد که یکی از دلایل سکته مغزی است.

11. سنگ صفرا را کاهش می دهد

آجیل هایی مانند بادام زمینی می توانند وقوع سنگ صفرا را تقریباً 25٪ کاهش دهند ، به ویژه در خانم ها. در هفته حداقل 100 گرم بادام زمینی را بخورید.

12. افسردگی و زوال عقل را مهار می کند

خوردن بادام زمینی احتمالاً می تواند شما را خوشحال کند زیرا واقعاً خوشمزه است! اما این نحوه کمک به شما در کنترل افسردگی نیست. بادام زمینی حاوی ماده ای است که باعث افزایش سطح سروتونین می شود و این عامل اصلی افسردگی است.

همچنین گفته می شود که این به درمان بیماری هایی مانند زوال عقل کمک می کند. بنابراین از داشتن کره بادام زمینی به عنوان غذای مورد علاقه خود هیچ گناهی احساس نکنید!

13. از اختلالات جنینی جلوگیری می کند

اسید فولیک موجود در بادام زمینی ممکن است از نقایص جنین جلوگیری کرده و حاملگی سالم را تضمین کند. با این حال ، اگر به بادام زمینی حساسیت دارید ، عوارض جانبی آن ممکن است برای کودک شدید باشد. بنابراین محتاط باشید.

بادام زمینی آب پز ، بو داده یا خام کم و بیش همان فواید را برای سلامتی شما دارد. همانطور که قبلاً ذکر شد ، انواع خاصی از بادام زمینی فقط در مواردی مانند کاهش وزن ترجیح داده می شود. در همه موارد ، بادام زمینی را به همراه پوست آن بخورید. در مورد بادام زمینی های بو داده ، آب پز یا شور ، آنها را به محض آماده شدن بخورید زیرا ماندگاری آنها كمتر است.

 احتیاط

اگر به بادام زمینی حساسیت دارید مراقب باشید. واکنش آلرژیک می تواند علائمی مانند کهیر ، گلودرد ، سرفه ، عطسه ، بثورات و تورم صورت را ایجاد کند. همچنین می تواند به راحتی به آنافیلاکسی تبدیل شود که تهدید کننده زندگی است.

به صفحه آپارات ما بپیوندید.

مطلب پیشنهادی

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا