بارداریخواص میوه ها و گیاهانسلامتمادر و فرزند

اهمیت ویتامین B در دوران بارداری

اهمیت ویتامین B در دوران بارداری. خانواده ویتامین B شامل 8 ویتامین ضروری است و هر یک از آنها نقش مهمی در دوران بارداری شما دارد. در حالی که ویتامین B1 نقش مهمی در رشد کودک دارد ، ویتامین B6 به رشد مغز و سیستم ایمنی کودک شما کمک می کند. ویتامین B3 در مادران شیرده و B5 سوخت و ساز بدن را بهبود می بخشد. ویتامین B9 خطر نقص مادرزادی را کاهش می دهد و ویتامین b12 به تشکیل سلول های قرمز خون کمک می کند.

اهمیت ویتامین B در دوران بارداری

ویتامین B فقط یک ویتامین ضروری نیست – خانواده ویتامین B شامل 8 ویتامین ضروری است و هر یک از این نوع ها می توانند نقش مهمی داشته باشند و به ارزش مواد مغذی بدن اضافه کنند.

بیشتر آنها را از رژیم روزانه دریافت می کنید ، در حالی که تعداد کمی از آنها به عنوان مکمل مصرف می شوند. در اینجا نحوه فواید این خانواده در دوران بارداری آورده شده است.

ویتامین B-1 یا همان تیامین

تیامین دریافت ویتامین B1 نقش مهمی در رشد کودک دارد. میزان توصیه شده روزانه (RDA) تیامین برای زنان باردار 1.4 میلی گرم در روز برای تمام گروه های سنی است.

غذاهای غنی از ویتامین B-1: گوشت خوک ، نخود فرنگی ، ماکارونی سبوس دار ، لوبیای خشک ، عدس ، جو دوسر ، ماهی قزل آلا ، اسپند ، آجیل برزیل ، مخمر غذایی ، ماکارونی سبوس دار و غلات غنی شده از جمله نان.

ویتامین B-2 یا همان ریبوفلاوین

آیا می خواهید پوست خود را شاداب و درخشان نشان دهید؟ غذاهای غنی از ویتامین B-2 داشته باشید. ریبوفلاوین یک ویتامین آنتی اکسیدانی است و ترکیبات مضر تولید شده در بدن ما را کنترل می کند – حدود 1.4 میلی گرم در روز مقدار توصیه شده برای زنان باردار است.

غذاهای غنی از ویتامین B-2: هویج ، جو دوسر ، قارچ ، بادام بو داده ، جوانه بروکسل ، گوشت خوک ، مرغ ، گوشت گاو ، غلات سبوس دار ، مارچوبه ، اسفناج ، کلم بروکلی ، تمپه ، نخود فرنگی ، مخمر طبیعی

توجه: ویتامین B2 محلول در آب است ، به این معنی که به راحتی از بدن خارج می شود. شما باید آن را در رژیم غذایی خود بگنجانید یا آنها را به عنوان مکمل مصرف کنید تا سطح آن بالا برود.

ویتامین B-3 یا همان نیاسین

بارداری علائمی مانند خستگی را به همراه دارد. برای انرژی مورد نیاز و رشد مادر و کودک ، ویتامین B3 نقش حیاتی دارد. مادران شیرده همچنین باید ویتامین B3 را برای بهبود تولید شیر افزایش دهند. مادران باید 18 میلی گرم ویتامین B3 در روز داشته باشند.

غذاهای غنی از ویتامین B3: ماهی سالمون ، ماهی تن ، بادام زمینی ، مرغ ، فلفل دلمه ای ، گوجه فرنگی ، سیب زمینی شیرین ، نخود فرنگی ، جگر ، برنج قهوه ای ، مارچوبه ، لوبیای کلیه ، آووکادو ، دانه های آفتابگردان ، تاهینی ، گوشت گاو و قارچ کریمنی.

ویتامین B-5 یا اسید پانتوتنیک

ویتامین B5 متابولیسم است که شامل تجزیه کربوهیدرات ها ، پروتئین ها و چربی ها است. این به واکنشهای شیمیایی لازم برای زندگی کمک می کند که در سلولهای ما اتفاق می افتد – می بینید که نقش بسیار مهمی ایفا می کند.

به مادران توصیه می شود که 6 میلی گرم در روز به عنوان متوسط دریافت کنند.

غذایی سرشار از ویتامین B5: سیب زمینی شیرین ، ذرت ، گل کلم ، ماهی قزل آلا ، شیر ، پرتقال ، موز ، قارچ کرمینی ، آووکادو ، مرغ ، گوجه فرنگی خشک ، دانه ها و مغزها.

ویتامین B-6 یا همان پیریدوکسین

ویتامین B6 در دوران بارداری به رشد مغز و سیستم ایمنی کودک شما کمک می کند. مادران ، اگر بیش از حد استفراغ و حالت تهوع دارید ، این ویتامین می تواند به شما کمک کند تا حالت تهوع صبحگاهی را کاهش دهد.شما پزشک ممکن است مکمل های ویتامین B6 خود را برای تسکین علائم شدید تجویز کند.
مصرف روزانه توصیه شده برای مادران 1.9 میلی گرم در روز است.

غذاهای غنی از ویتامین B6: پاپایا ، آووکادو ، سیب زمینی شیرین ، لوبیا ، سیر ، موز ، اسفناج ، نخود ، فندق ، بوقلمون ، کمر خوک ، آب آلو ، تخمه آفتابگردان ، برنج قهوه ای ، گوشت گاو ، مرغ ، ماهی قزل آلا و ماهی تن.

ویتامین B7 یا بیوتین

حتماً در رژیم غذایی خود بیوتین کافی داشته باشید تا در دوران بارداری پوست ، مو و ناخن خوبی داشته باشید.جدا از اینکه به رشد کودک شما کمک می کند ، به مکانیسم تولید انرژی در بدن کمک می کند – به تجزیه کربوهیدرات ها و پروتئین ها برای تولید انرژی کمک می کند.

توجه: میزان توصیه شده در دوران بارداری 30 میکروگرم در روز است. بیوتین بیش از حد (بیش از 500 میکروگرم) می تواند برای بارداری شما خطرناک باشد.

غذاهای غنی از ویتامین B7: غلات غنی شده ، قارچ ، تمشک ، زرده تخم مرغ ، مرغ ، سبوس گندم ، پنیر ، اسفناج ، جو دوسر ، سیب زمینی ، کلم بروکلی ، گل کلم ، سویا ، شیر ، آجیل ، ملاس بند سیاه ، گیاه سوئیس ، ماهی قزل آلا ، جگر ، و گوشت خوک.

ویتامین B-9 یا همان اسید فولیک

اسید فولیک حیاتی ترین ویتامین B است. پزشکان معمولاً اسید فولیک را به عنوان مکمل هایی که باید در دوران بارداری مصرف شوند ، تجویز می کنند.خطر نقص لوله عصبی در نوزادان را کاهش می دهد – به مادران توصیه می شود 400 میکروگرم در روز مصرف کنند.

غذاهای غنی از اسیدفولیک: آجیل ، جوانه ها ، اسفناج ، آووکادو ، مارچوبه ، عدس ، جگر گاو ، نخود فرنگی ، لوبیای خشک و غلات غنی شده.

ویتامین B12 یا کوبالامین

ویتامین B12 برای رشد مناسب سیستم عصبی کودک و همچنین تشکیل گلبول های قرمز مهم است. زنان باردار و شیرده که گیاه خوار هستند باید مکمل های ویتامین B12 را در رژیم غذایی خود داشته باشند.

غذاهای غنی از ویتامین B12: شیر و محصولات سویا ، پنیر سوئیس ، شیر ، پنیر دلمه ، ماست ، گوشت قرمز ، ماهی آزاد ، میگو ، غلات غنی شده ، جگر گوشت گاو و ماهی.

به صفحه اینستاگرام و آپارت ما بپیوندید.

مطلب پیشنهادی

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا