سلامتویتامین ها

5 دلیل برای خوردن سر ماهی

5 دلیل برای خوردن سر ماهی . خوردن سر ماهی  طعم بیشتری به وعده های غذایی شما می بخشد. این یک منبع عالی پروتئین است که از گوشت قرمز سالم تر است. سر ماهی ها نیز مملو از امگا 3 است ، ماده مغذی مغز و قلب شما را سالم نگه می دارد.

به علاوه ، شما یک دوز سالم از آنتی اکسیدان قوی ویتامین A دریافت خواهید کرد و از سیستم ایمنی بدن و سلامت چشم محافظت می کند. خوردن ماهی حتی به محیط زیست نیز کمک می کند ، زیرا تاسیسات فرآوری ضایعات کمتری برای ریختن دارند.

5 دلیل برای خوردن سر ماهی

در آمریکا ، برداشتن سر ماهی استاندارد است.بعضی از مردم سر ماهی را دوست ندارن! اما در سایر نقاط جهان ، خوردن سر ماهی کاملاً طبیعی است. در واقع برای شما بسیار خوب است.

به یاد داشته باشید ، سر فقط قسمت دیگری از بدن است. خوردن سر ماهی این 5 اثر مفید را روی بدن شما دارد.

1. حاوی پروتئین سالم است

هیچ رازی نیست که ماهی منبع خوبی از پروتئین است. با این حال ، بیشتر مردم فقط فیله ماهی می خورند. اگر سر را نگه دارید ، گوشت بیشتری برای کار خواهید داشت. این کار پروتئین بیشتری به شما میدهد.

در مقایسه با سایر منابع گوشت ، ماهی سالم تر است. از نظر چربی اشباع کم است ، بنابراین کلسترول شما را افزایش نمی دهد. در حقیقت ، اگر گوشت قرمز را با ماهی جایگزین کنید ، خطر ابتلا به بسیاری از بیماری های مزمن را کاهش می دهید.

2. سرشار از چربی های امگا 3

از مزایای خوردن سر ماهی همچنین می توان به مصرف بیشتر اسیدهای چرب امگا 3 اشاره کرد. باز هم ، این به این دلیل است که شما گوشت بیشتری می خورید. و علاوه بر پوست ماهی ، سر از چربی بیشتری نسبت به سایر قسمتهای ماهی برخوردار است.

از آنجا که بدن شما نمی تواند امگا 3 بسازد ، باید آن را از طریق غذا تهیه کنید. این برای عملکرد سالم مغز و جلوگیری از افت ذهنی لازم است. طبق برخی مطالعات ، حتی ممکن است افسردگی و اختلال نقص توجه / بیش فعالی را کنترل کند.

چربی های امگا 3 همچنین باعث سلامت قلب شما می شوند. این ماده می تواند باعث کاهش کلسترول بالا و فشار خون بالا ، دو عامل مهم در ابتلا به بیماری های قلبی شود. خطر سایر بیماری های قلبی – مانند سکته مغزی و ضربان های غیر طبیعی قلب – نیز کاهش می یابد.

3. غنی تر از ویتامین A

مغز و چربی موجود در سر ماهی سرشار از ویتامین A است.

ویتامین A برای ایمنی بدن شما مهم است. و از آنجا که یک آنتی اکسیدان طبیعی است ، می تواند با رادیکال های آزاد و استرس اکسیداتیو مبارزه کند. این بدان معنی است که بدن شما به راحتی با بیماری مبارزه می کند.

برای داشتن بینایی سالم به ویتامین A نیز نیاز دارید. خوردن به میزان کافی باعث کاهش سرعت بینایی می شود ، که اغلب افراد مسن را تحت تأثیر قرار می دهد. به طور خاص ، از تخریب ماکولای وابسته به سن ، یکی از شایع ترین دلایل از دست دادن بینایی جلوگیری می کند.

4. طعم خوشمزه

چربی موجود در سر ماهی در واقع خوشمزه است. گوشت یک ماهی با بافت چربی دلپذیری لطیف تر است. نگهداری سر ماهی نیز باعث افزایش عطر و طعم می شود. گرچه از این ماهی در آمریکای شمالی و بیشتر اروپا محبوب نیست ، اما به طور منظم در کارو در جنوب شرقی آسیا استفاده می شود.

5. مقرون به صرفه بوده و از اتلاف جلوگیری می کند

فرآوری ماهی صنعتی بی فایده است. ظاهراً دور ریز می توانند تا 70 درصد ماهی باشند! اما اگر سر ماهی خورده شود ، دور ریزهای کمتری بیرون ریخته می شود.

اگر قسمت گوشت ماهی را بیرون بریزید ، ارزش پول خود را دریافت نمی کنید. در مقیاس بیشتر ، خوردن سر ماهی به نفع محیط زیست است. این امر نیاز به فرآوری اضافی را از بین می برد ، بنابراین آلودگی کارخانه ها کمتر خواهد شد.

اگر از نحوه پخت سر ماهی مطمئن نیستید ، در وب جستجو کنید. دستورالعمل های زیادی وجود دارد که فقط از سر استفاده می کنند. حتی می توانید آن را به ماده مغذی سوپ و سس تبدیل کنید.

به صفحه ایسنتاگرام و آپارت ما بپیوندید.

مطلب پیشنهادی

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا