آجیل و خشکبارخواص میوه ها و گیاهانسلامت

9 مزایای شگفت انگیز سلامتی آجیل بادام هندی

9 مزایای شگفت انگیز سلامتی آجیل بادام هندی . بادام هندی حاوی آنتی اکسیدان محافظ است و سرشار از مواد مغذی مانند منیزیم ، فسفر و ویتامین K است.

آنها به کنترل کلسترول و فشار خون کمک می کنند و می توانند از سنگهای صفراوی جلوگیری کنند. آنها همچنین ممکن است در جلوگیری از اضطراب و محافظت در برابر سرطان کمک کنند. با این حال ، مصرف محدودیت را داشته باشید یا این باعث افزایش وزن شما می شود.

9 مزایای شگفت انگیز سلامتی آجیل بادام هندی

اگر بافت کرمی و غنی بادام هندی شما را به خود جلب کرده است ، دلیل خوشبختی وجود دارد. این آجیل های گرمسیری که به شکل کلیه هستند و می توانند هنگام خوردن در حد متوسط ، سلامت شما را شگفت آور کنند.

در اینجا 9 مزایای سلامتی آجیل بادام زمینی وجود دارد که باید پول آن را بپردازید!

1. تأمین انرژی فوری

از اندازه آنها فریب نخورید. یک مشت از  این آجیل های کوچک انرژی زیادی دارد . هر اونس (28.35 گرم) از آجیل خشک شده به شما 157 کیلوکالری انرژی می دهد و هر نوع میان وعده قندی را بر طرف می کند.

به عنوان مثال ، زنان باردار نه تنها می توانند از این آجیل برای سالمتی استفاده کنند ، بلکه می توانند بر خستگی یا ضعف که اغلب در دوران بارداری مشاهده می شود ، غلبه کنند.

2. آنتی اکسیدان های محافظ

آلکیل فنول موجود در آجیل بادام زمینی ، همراه با مواد مغذی مانند سلنیوم و ویتامین E ، به بادام هندی خواص آنتی اکسیدانی می دهد.

این چه کاری را برای شما انجام می دهد؟ آنتی اکسیدان ها در مقابله با اثرات مضر رادیکال های آزاد که می توانند به سلول های شما و همچنین DNA آسیب برساند ، کمک می کند.

هیپوترمی در کودکان: چه کاری باید انجام شود
بخوانید

رادیکال های آزاد در طیف وسیعی از شرایط از بیماری کبد و سرطان گرفته تا بیماری آلزایمر و بیماری های قلبی نقش دارند.

3. تقویت سلامت استخوان

بادام هندی منبع مهمی از مواد معدنی مانند منیزیم و فسفر است که مواد مغذی مهمی برای استخوانها و دندانهای سالم هستند.

سلام حاوی مقداری کلسیم سازنده برای استخوان نیز هست.هر اونس بادام  می تواند 83 میلی گرم منیزیم به شما بدهد (20٪ از ارزش روزانه توصیه شده شما (DV 168) میلی گرم فسفر (13٪ DV) و 10 میلی گرم کلسیم (1٪ DV)

همچنین به دلیل دارا بودن ویتامین K ، که به جذب کلسیم به استخوان کمک می کند . در حقیقت ، سطح پایین این ویتامین مهم نیز با تراکم استخوان کم همراه است.

یک مطالعه نشان داد زنانی که روزانه 110 میلی گرم ویتامین K مصرف می کنند 30٪ کمتر از خانمهایی که کمتر دچار شکستگی لگن شده اند دچار شکستگی لگن می شوند.

تنقلات روی بادام زمینی یک راه خوب برای اطمینان از اینکه بدن شما به طور مرتب ویتامین K دریافت می کند. هر اونس بادام زمینی به شما 9.7 میکروگرم ویتامین K می دهد – این حدود 9٪ از DV شما را تشکیل می دهد

4. مشکلات قلبی را برطرف میکند

بادام هندی می تواند به قلب شما کمک کند تا در وضعیت خوبی قرار داشته باشد و خطر ابتلا به بیماری های قلبی عروقی را کاهش دهد.این نه تنها به دلیل داشتن آنتی اکسیدان بلکه در ترکیب آن از چربی های مفید است. هر اونس آجیل بادام زمینی حاوی 12.43 گرم چربی در کل است ، که حدود 9 گرم آن چربیهای اشباع نشده است.

یک مطالعه نشان داد که وقتی آجیل بادام زمینی در رژیم غذایی روزانه آمریکایی قرار گرفت ، به کاهش کلسترول کل و کلسترول LDL کمک می کند.

همه چیز در مورد زایمان درآب باید بدانیم
بخوانید

5- فشار خون پایین

فشار خون بالا یکی دیگر از عوامل خطر بیماری قلبی است و می تواند منجر به مشکلات جدی سلامتی مانند نارسایی قلبی ، نارسایی کلیه ، سکته مغزی و حمله قلبی شود.استفاده از بادام هندی ممکن است به شما در مدیریت فشار خون کمک کند.

در یک مطالعه ، افراد در رژیم غذایی دیابتی استاندارد ، به مدت 12 هفته 30 گرم بادام هندی در روز تکمیل کردند و دیدند که فشار خون آنها افت می کند.

6. به جلوگیری از سنگهای کلسترول کمک کنید

اکثر سنگ های کیسه صفرا بیشتر از کلسترول تشکیل شده اند. و سطح کلسترول بالایی مشخص شده است که به توسعه سنگهای کلیه کلسترول مرتبط است.

سنگ های کلسترول وقتی تشکیل می شوند که صفرا در کیسه صفرا شما دارای کلسترول بالاتری باشد از اینکه نمک صفرا می تواند تجزیه شود یا وقتی کیسه صفرا به درستی خالی نمی شود.

از آنجایی که بادام هندی به کاهش سطح کلسترول کمک می کند ، مصرف منظم آنها می تواند راهی مؤثر برای جلوگیری از سنگ های صفراوی باشد.

7. ممکن است با سرطان مبارزه کند

آسیب های ناشی از رادیکال های آزاد ، به ویژه به DNA ، نقش مهمی در پیشرفت سرطان دارد. و همانطور که قبلاً دیدیم ، بادام زمینی می تواند منبع خوبی از آنتی اکسیدان ها باشد که رادیکال های آزاد را خنثی می کند.

بنابراین ، شامل غذاهای سرشار از آنتی اکسیدان مانند بادام زمینی در رژیم غذایی شما ممکن است به محافظت در برابر سرطان کمک کند.

8- ضد اضطراب

اختلالات اضطرابی رایج ترین مسئله سلامت روان در ایالات متحده محسوب می شود.و در حالی که ممکن است برای رفع اضطراب به درمان های معمولی شامل درمان یا دارو نیاز باشد ، استراتژی های تغذیه ای نیز می تواند کمک کند.

خوردن آجیل بادام زمینی در دوران بارداری: مزایا و خطرات
بخوانید

بادام زمینی حاوی دو ماده مغذی منیزیم و روی است که می تواند به کاهش اضطراب کمک کند .مطالعات حیوانی نشان داده اند که مقادیر کم منیزیم رژیم غذایی می تواند منجر به افزایش رفتارهای مرتبط با اضطراب شود در حالی که غذاهای دارای روی نیز با اضطراب پایین تر مرتبط هستند.

9. به شما کمک می کند سالم تر و زندگی طولانی تری داشته باشید!

در یک مطالعه که به مدت 30 سال به دنبال افراد انجام شد ، مشخص شد که آجیل روزانه 20 درصد خطر مرگ و میر را کاهش می دهد.آنها همچنین شاهد کاهش چشمگیر خطر مرگ و میر ناشی از بیماری های قلبی و سرطان شدند. 29٪ خطر ابتلا به بیماری های قلبی و 11٪ خطر ابتلا به سرطان بودند!

معتدل باشید اما از حساسیت به پوست جلوگیری کنید

اگر به طور کلی به آجیل حساسیت دارید ، بادام زمینی می تواند یک واکنش شدید در بدن شما ایجاد کند.در یک مطالعه مقایسه ای کودکان مبتلا به آلرژی به آجیل یا بادام زمینی ، بچه هایی که به بادام زمینی آلرژی دارند ، نسبت به افرادی که به بادام زمینی حساسیت داشتند ، علائم قلبی و عروقی بیشتری را تجربه کردند.بنابراین اطمینان حاصل کنید که بدن شما قبل از مصرف بر روی آنها ، آلرژی نداشته باشند.

مصرف بیش از حد زیاد بادام زمینی می تواند باعث ناراحتی معده و حتی وزن شما شود. بنابراین وقتی می خواهید از آجیل یا بادام زمینی استفاده کنید، حتما کالری آن را در نظر بگیرید.

به صفحه اینستگرام ما بپیوندید.

مطلب پیشنهادی

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

دکمه بازگشت به بالا