آیا قند نارگیل سالم است؟ جوانب مثبت و منفی شما باید در نظر بگیرید. قند قهوه ای از شاخص قند خون پایین تر از قند سفید است اما میزان ساکارز آن فقط کمی بهتر است.
انسولین موجود در آن ممکن است به سلامت و ایمنی روده کمک کند. اما اثرات مضر احتمالی مصرف زیاد قند ، از جمله خطر بیشتر افزایش وزن ، اختلالات متابولیک و بیماری های قلبی عروقی ، همچنان وجود دارد.
مقادیر مواد معدنی و ویتامین ها مصرف سنگین را تضمین نمی کنند. اما اگر به دنبال یک تغییر خوشمزه و طبیعی تر از شکر سفید هستید ، این می تواند شیرین کننده شما باشد. کافی است میزان مصرف خود را بررسی کنید.
قند نارگیل با داشتن رنگ کارامل زرق و برق دار و رایحه ای سرشار از آن ، غذایی است که شما را به خود جلب می کند. و مواد معدنی ، ویتامین طبیعی و آنتی اکسیدانهای آن مطمئناً علاقه شما را جلب می کند.
اما واقعاً چقدر خوبی دارد و آیا باید واقعاً از قند نارگیل استفاده کرد؟ در اینجا نگاهی به قند نارگیل داریم ، بنابراین می توانید تصمیم درستی بگیرید.
قند نارگیل جایگزین شکر سفید است اما به طور عمده ساکارز دارد
شکر نارگیل شیرین کننده ای است که از گل های نارگیل ساخته شده است. این شکر که از شیره شکوفه ها استخراج شده است ، از رنگ و طعم کارامل متمایز برخوردار است و به خوبی به عنوان جایگزینی برای قند نیشکر در پخت و پز عمل می کند.
این قندقهوه ای آغشته به حدود 70 تا 79 درصد ساکارز با حدود 3 تا 9 درصد گلوکز دارد در حالی که قند ساکارز دارد و قند نارگیل را به مراتب بهتر می کند زیرا فقط ساکارز خالص نیست و مواد معدنی ، اینولین ، نوعی فیبر ، که در قند نارگیل یافت می شود ، می رسد.
شکر نارگیل حاوی برخی مواد معدنی است ، اما کافی نیست
قند نارگیل اغلب کمتر از قند سفید پردازش می شود و این عقیده را به وجود می آورد که از نظر مواد مغذی بهتری نسبت به شکر سفید ساده دارد.
همچنین تصور می شود که میزبان مواد معدنی مختلفی است که فرآیندهای پالایش از شکر سفید خارج می شوند. در حالی که این واقعیت دارد ، یک نگاه دقیقتر نشان می دهد که شکر نارگیل حاوی مقادیر کمی از مواد معدنی مانند آهن ، کلسیم ، پتاسیم و روی است.
اینها همه مواد مغذی مورد نیاز بدن شما هستند و در صورت مصرف در مقادیر بالاتر که مصرف روزانه توصیه می شود ، مزایای سلامتی زیادی را ارائه می دهند. متأسفانه ، یک وعده کوچک قاشق چایخوری یا دو قاشق شکر شما را به جایی نمی رساند.
انسولین موجود در آن به تقویت ایمنی و سلامت روده کمک می کند
از جمله موارد دیگر ، قند نارگیل حاوی اینولین ، پلیمر فروکتوز و فیبر غذایی است که برای سلامتی روده بسیار عالی است. برخی تخمین ها میانگین انسولین را تقریباً 4 تا 5 درصد در 100 گرم شکر نارگیل نشان می دهد.
شناخته شده است که باعث تحریک رشد بیفیدوباکترهای روده خوب می شود. مانند پروبیوتیک ها ، این به عملکرد کلی سیستم ایمنی بدن نیز کمک می کند.گفته می شود ، از آنجا که قند نارگیل دارای ساکارز و همچنین کالری زیادی است ، ممکن است هنوز بخواهید فیبر رژیم غذایی خود را از گزینه های سالم تر مانند سبزیجات تازه یا غلات سبوس دار به جای قند دریافت کنید.
از شاخص قند خون پایین تر از قند معمولی برخوردار است
گفته می شود که قند نارگیل دارای شاخص قند خون پایین (GI) نسبت به شکر معمولی است که تخمین زده می شود حدود 35 باشد.
از نظر تئوری باید این بدان معنا باشد که قند نارگیل برای بیماران دیابتی و یا هر کسی که سعی در کاهش غذاهای دارای فشار خون بالا دارد ، انتخاب بهتری است زیرا GI قند میز حدود 63 است.دستگاه گوارش معیار سنجش میزان سرعتی غذا باعث افزایش قند خون شما می شود.
اما همانطور که اکنون متخصصان به شما می گویند ، شما باید به بررسی میزان قند خون (GL) بپردازید ، که به هر دو میزان چقدر و با چه سرعتی یک غذای کربوهیدراتی را به بدن منتقل می کند و نه فقط دستگاه گوارش.
قند نارگیل دارای GL حدود 7.3 در هر 10 گرم است.این قابل مقایسه با و حتی کمی بالاتر (بسته به نحوه تولید آن) از قند معمولی جدول است ، که در یک GL 6 عدد از هر 10 گرم در ساعت ساعت قرار می گیرد.
آنتی بیوتیک پتانسیل قند نارگیل کاملاً برقرار نشده است
تحقیقات در مورد اینکه آیا قند نارگیل برای بیماران دیابتی مفید است ، هنوز محدود است. طبق یک مطالعه بسیار کوچک توسط موسسه تحقیقات غذایی و تغذیه (FNRI) در فیلیپین ، به نظر می رسد قند نارگیل به دلیل ضعف بالای بدن ، قند خون بالا یا قند خون را القا نمی کند.
به گفته این تحقیق، خود محققان هشدار داده اند كه GI بسته به نحوه پردازش قند نارگیل و زمان برداشت آن متفاوت است.مطالعاتی در رابطه با اینولین موجود در قند نارگیل با کنترل بهتر قند خون و همچنین بهبود شاخصهای آنتی اکسیدانی در بدن برای مبتلایان به دیابت نوع 2 انجام شده است. با این حال ، محققان پیشنهاد کردند که تحقیقات بیشتری برای ایجاد این ارتباط لازم است.
کالری مشابه قندهای دیگر ، بنابراین مانند هر نوع قند دیگر آن را درمان کنید
قند نارگیل به دلیل داشتن مواد مغذی بالقوه کالری کمتری نسبت به شکر معمولی ندارد.بنابراین با اینکه کمتر فرآوری شده است ، اما هنوز هم روی کالری سنگین است و در اصل یک قند است.قند نخل نارگیل حدود 375 کالری در 100 گرم و 387 کالری در 100 گرم که در هر 4 گرم قاشق چای خوری شکر نارگیل حدود 15 کالری است.
در کل ، از شکر نارگیل خود لذت ببرید ، خیلی از آن انتظار نداشته باشید و آن را در حد اعتدال قرار دهید.بنابراین پیش بروید و کمی روی غلات خود استفاده کنید ، آن را درون قهوه یا چای خود و یا حتی در دسر مخلوط کنید و از عطر و طعم دلپذیر آن از کارامل لذت ببرید .
به صفحه ایستگرام ما بپیوندید.