آیا میدانستید؟

پیامدها و اثرات رطوبت بر بدن

پیامدها و اثرات رطوبت بر بدن . سطح رطوبت کم به انتشار ویروس ها و بیماری های تنفسی کمک می کند. از طرف دیگر ، رطوبت زیاد می تواند باعث رشد کپک شود. بنابراین ، مهم است که آنها را پایدار نگه دارید تا از اثرات منفی رطوبت جلوگیری کنید.

پیامدها و اثرات رطوبت بر بدن

رطوبت به طور مستقیم بر تعداد آلرژن ها و میکروارگانیسم های موجود در محیط تأثیر می گذارد. به طور خاص ، رطوبت زیاد باعث می شود که هم ریزگردها و هم کپک رشد کنند. بنابراین ، افراد مبتلا به آلرژی می توانند رنج ببرند. در اینجا ، ما بر پیامدهای سلامتی و اثرات رطوبت تمرکز خواهیم کرد.

حتی در مواردی که سطح آنها خیلی زیاد باشد ، افراد بدون آلرژی نیز می توانند از اثرات رطوبت رنج ببرند.  همه ما می دانیم که هیچ کس گرمای زیاد را دوست ندارد. حال ، آیا تا به حال فکر کرده اید که چرا هوای گرم و مرطوب اینقدر احساس ناراحتی به ما می دهد؟ همچنین ، چرا هوای بسیار خشک باعث ناراحتی ما نیز می شود؟

مهم است که سطح رطوبت را در یک محدوده خاص نگه دارید تا شرایط شدید بر شما تأثیر نگذارد. این مسئله فقط تحت کنترل نگه داشتن آلرژی نیست ، بلکه همچنین یک موضوع ایمنی است. در اینجا ، ما بیشتر در مورد این توضیح خواهیم داد.

8 نشانه هشدار دهنده کمبود ویتامین D که باید بدانید
بخوانید

اثرات رطوبت بالا بر بدن

پیامدها و اثرات رطوبت بر بدن

یکی از دلایل رطوبت باعث تحمل نکردن هوای گرم می شود این است که هرچه رطوبت بیشتر باشد ، دما نیز بالاتر می رود. وقتی در یک مکان مرطوب هستید ، ممکن است فکر کنید که حتی گرمتر است ، حتی اگر درجه حرارت در حد قابل تحملی باشد.

با این حال ، چرا رطوبت باعث می شود احساس گرما کنیم؟ برای درک این موضوع ، باید بدانید که بدن شما را چگونه خنک می کند و دما را چگونه تنظیم می کند.

رطوبت به خنک شدن بدن کمک می کند

تعریق یکی از مکانیسم های خنک کننده بدن است. با این حال ، تعریق فقط در صورتی باعث خنک شدن ما می شود که آب از پوست خارج شده و تبخیر شود.

این جایی است که رطوبت وارد می شود. غلظت آب در هوا نسبت به دما تعیین می کند که آب چگونه سریع از پوست تبخیر شود. هنگامی که هوا حاوی رطوبت بیشتری باشد ، جذب عرق از پوست برای هوا دشوارتر است.

نتیجه؟

ما عرق می کنیم و عرق می کنیم ، اما به جای احساس آرامش ، فقط احساس گرما و چسبندگی می کنیم. وقتی رطوبت بالا بر روی ظرفیت خنک شدن تعریق تأثیر می گذارد ، بدن شما باید از راه های دیگر خنک شود. وقتی تعریق برای خنک شدن شما کار نمی کند ، بیش از حد گرم می شوید. بنابراین ، آب و نمکی را که بدن شما به آن نیاز دارد از دست می دهید. گرم شدن بیش از حد یا خستگی گرما می تواند منجر به کم آبی و عدم تعادل شیمیایی در بدن شود.

اثرات رطوبت و پیامدهای سلامتی
بخوانید

هنگامی که گرم شدن بیش از حد شدید باشد ، می تواند منجر به موارد زیر شود:

  • گرفتگی عضلات
  • سنکوپ یا غش کردن
  • خستگی یا ضعف
  • گرمازدگی

روش های اصلی جلوگیری از گرم شدن بیش از حد این است که دما و شاخص گرما را به خاطر بسپارید. نوشیدن مقدار زیادی آب مهم است ، هنگامی که متوجه خستگی یا افزایش ضربان قلب می شوید ، فعالیت بدنی زیاد انجام ندهید و صبر کنید تا خنک شوید. هرچه هوا خشک تر باشد ، سریعتر خنک می شود و بدن شما احساس طراوت می کند. علاوه بر ایجاد محیط راحت تر ، باعث کاهش آلرژن ها نیز خواهد شد. معمولاً این مواد حساسیت زا اغلب در شرایط گرمتر و مرطوب رشد می کنند.

اثرات رطوبت کم بر روی بدن

پیامدها و اثرات رطوبت بر بدن

گرچه دیدن رطوبت بالای 80٪ در تابستان غیر معمول نیست ، اما در پاییز این تعداد می تواند تا 20٪ کاهش یابد. اثرات رطوبت در سطح پایین عمدتا در دو منطقه است: پوست و سیستم تنفسی.

برخی از علائم تنفسی ناشی از رطوبت کم عبارتند از:

  • مجاری بینی خشک
  • گلودرد یا خارش گلو
  • بیماری های مسری تر

در بیشتر موارد ، اثرات رطوبت کم روی پوست عبارتند از:

  • پوست خشک
  • لبهای خشکیده و ترک خورده
  • خشکی چشم
توصیه هایی برای درمان عفونت گوش
بخوانید

رطوبت ، چه زیاد و چه کم ، می تواند پیامدهای منفی برای بدن شما داشته باشد. به یاد داشته باشید ، رطوبت نسبی به دما بستگی دارد. این دو عامل به هم پیوسته اند و تغییرات در یکی بر دیگری تأثیر می گذارد. به طور کلی ، رطوبت بین 35 تا 50 درصد ایده آل است. این به عملکرد طبیعی بدن شما کمک می کند. علاوه بر این ، از رشد مواد حساسیت زا مانند گرد و غبار و کپک جلوگیری می کند.

در ذهن داشتن همه این موارد درک بهتری از نحوه کار بدن نسبت به محیط اطراف به شما می دهد. به این ترتیب می توانید آنچه را كه لازم دارید انجام دهید تا از تأثیر رطوبت بر كیفیت زندگی شما جلوگیری كند.

به وب سایت رانا گراف حتما سر بزنید.

به صفحه آپارات , ما بپیوندید.

مطلب پیشنهادی

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا