10 آجیل و دانه سالم که باید هر روز بخورید. آجیل و دانه ها بسیار سالم هستند و بیشتر ما به اندازه کافی از آنها نمی خوریم! آنها مواد افزودنی مهمی در مصرف روزانه غذای ما هستند.
شما می توانید مقادیر کمی از ترکیبی از 10 آجیل و دانه زیر را در رژیم غذایی خود بگنجانید تا از مزایای سلامتی آنها لذت ببرید.
1. بادام
بسیاری از افراد بادام را آجیل می دانند ، اما از نظر فنی بذر درخت بادام هستند. تعداد انگشت شماری بادام تنها چیزی است که شما باید روزانه بخورید.این آجیل های بیضی شکل حاوی فیبر ، پروتئین ، کلسیم ، روی ، منیزیم ، پتاسیم ، فسفر ، مس ، آهن و برخی ویتامین های گروه B هستند.
2. آجیل برزیل
آجیل برزیل از لحاظ فنی بذر هستند ، اما مردم به دلیل پوشش بیرونی مانند گردوی قهوه ای ، آنها را آجیل می نامند.این آجیل ها در پیشگیری از سرطان سینه و سایر سرطان ها ، سیروز کبد ، بیماری های قلبی و پیری زودرس کمک می کند.
آنها همچنین می توانند سلامت قلب و عروق را بهبود بخشند ، دیابت نوع 2 را مدیریت کنند ، علائم آرتریت را کاهش دهند ، از پوست در برابر آفتاب محافظت کنند ، کلسترول بد را کاهش دهند و با کم خونی مبارزه کنند.
3. بادام هندی
بادام زمینی در واقع آجیل نیستند. آنها دانه هایی به شکل کلیه هستند که به قسمت زیرین سیب بادام زمینی ، میوه درخت کاسه می چسبند.
چندین ماده مغذی موجود در سگ ها می توانند انرژی لازم را فراهم کنند ، سلامت قلب و عروق را کاهش دهند ، کلسترول خون را پایین بیاورند ، به تولید هموگلوبین کمک کنند ، دیابت نوع 2 را مدیریت کنند ، علائم PMS را کاهش دهند و به حفظ سلامت چشم ، مو و پوست کمک کنند.
4- بذور چیا
مصرف دانه های چیا به طور منظم می تواند به کاهش درد مفاصل ، سالم نگه داشتن دستگاه گوارش ، کاهش وزن ، تحریک انرژی ، بهبود سلامت مغز ، کاهش افسردگی ، مبارزه با آرتروز و محافظت در برابر دیابت ، بیماری کبد و بیماری های قلبی کمک کند.
5- بذر کتان
فیبر زیاد موجود در بذر کتان باعث تقویت عملکرد سالم روده ، سرکوب اشتها شده و به حمایت از کاهش وزن کمک می کند.
بذر کتان حتی می تواند به سهولت در علائم سندرم قبل از قاعدگی (PMS) ، کاهش کلسترول ، محافظت در برابر بیماری های قلبی ، تثبیت قند خون و کاهش خطر ابتلا به سرطان کمک کند. آنها برای حفظ پوست و مو سالم به همان اندازه خوب هستند.
6. آجیل کاج
اگرچه به عنوان آجیل در دنیای آشپزی مورد استفاده قرار می گیرد ، اما در دنیای گیاه شناسی ، آجیل کاج (همچنین به عنوان آجیل سرو شناخته می شود) دانه های خوراکی درختان کاج هستند.
وعده غذایی توصیه شده روزانه 2 تا 3 قاشق غذاخوری است.این آجیل ها به بهبود سلامت قلب ، کاهش کلسترول بد ، محافظت از عروق در برابر آسیب ، سرکوب اشتها ، تقویت انرژی و بهبود سلامت بینش کمک می کنند. آنها همچنین به افزایش سطح هموگلوبین خون و رفع خستگی و تنش کمک می کنند.
7. دانه کدو تنبل
دانه های کدو تنبل ، که به نام های گلبرگ نیز شناخته می شوند ، صاف و نامتقارن بیضی هستند.مصرف منظم این دانه ها به تقویت ایمنی ، کاهش کلسترول بد ، کنترل قند خون ، مبارزه با اضطراب و افسردگی ، کاهش درد آرتریت ، حمایت از سلامت پروستات ، بهبود سلامت قلب و کاهش خطر ابتلا به برخی از انواع سرطان کمک می کند.
8- دانه کنجد
روغن دانه های کنجد بسیار ارزشمند است ، که در برابر خشکی مقاوم است.آنها می توانند فشار خون و کلسترول را کاهش دهند ، در برابر آسیب های کبدی محافظت کنند و از بیماری هایی مانند ورم مفاصل ، آسم ، سردردهای میگرنی ، پوکی استخوان و برخی سرطانها جلوگیری کنند.
توجه: مصرف بیش از حد دانه کنجد ممکن است باعث میگرن و علائم سندرم روده تحریک پذیر (IBS) در افرادی که به آجیل و دانه حساس هستند ، شود.
9. تخمه آفتابگردان
دانههای آفتابگردان هدیه گل آفتابگردان هستند. آنها منبع عالی ویتامین E ، یک آنتی اکسیدان محلول در چربی هستند.مصرف منظم این دانه ها می تواند به کاهش شدت آسم ، کاهش فشار خون بالا ، جلوگیری از سردردهای میگرنی و کاهش خطر حملات قلبی کمک کند. اندازه توصیه شده روزانه ¼ پیمانه است.
10. گردو
با خوردن روزانه فقط 1 اونس گردو (7 گردو ) می توانید از بسیاری از مزایای سلامتی آن لذت ببرید.مصرف منظم گردو می تواند به کاهش خطر ابتلا به سرطان پروستات و سرطان پستان ، کاهش فشار خون ، بهبود سطح کلسترول ، کمک به کنترل وزن ، تقویت سلامت مغز و مدیریت دیابت کمک کند. آنها به همان اندازه برای پوست و موی شما نیز مناسب هستند.
به صفحه اینستگرام ما بپیوندید.