خواص میوه ها و گیاهاندانه هاسلامت

9مزیت تعجب آور تخم های آووکادو

9مزیت تعجب آور تخم های آووکادو. استفاده از تخم آووکادو در فرهنگ آمریکای جنوبی برای معالجه بیماری دیابت ، اسهال ، سنگ کلیه  محبوب است. با پودر کردن این تخم های غنی از آنتی اکسیدان را به اسموتی خود اضافه کنید تا فشار خون و کلسترول خون پایین بیاید ، دیابت را کنترل کرده و از بافت کلیه و کبد محافظت کنید.

با 1/2 قاشق غذاخوری شروع کنید و مصرف روزانه را به نصف بذر محدود کنید. خمیر دانه را روی پوست خود بمالید تا از آسیب UV و برای درمان عفونتهای قارچی جلوگیری کنید.

9مزیت تعجب آور تخم های آووکادو

اگر در مورد خوب بودن بذرهای آووکادو شنیده اید و تازه قصد دارید این ادعا را رد کنید ، در آنجا همه مزایای تخم آووکادو آورده شده است.

مدتها قبل از اینكه از دارو های شیمیایی استفاده کنیم ، مردم قومی آمریكای جنوبی به مزایای دانه های آووكادو پی برده بودند.در جاهایی که منشاء آووکادو است ، مردم از سنین طولانی از دانه های آووکادو استفاده می کردند تا همه چیز را از دیابت گرفته تا دیستریتری را درمان کند. و نه فقط برای سلامتی؛

از دانه های آووکادو برای اهداف زیبایی و آرایشی نیز استفاده می شود ، از پودر دانه نیز برای درمان شوره سر و پماد ساخته شده از آن به عنوان یک ماده آرایشی استفاده می شود.خوشبختانه با توجه به بدبینان در بین ما ، علم مدرن توانسته است از بسیاری از این موارد استفاده کند.

1. می تواند با سرطان مبارزه کند

در طب سنتی ما هیچ موردی از بذر آووکادو برای سرطان پیدا نکرده ایم ، اما یک مطالعه در سال 2013 نشان داد که عصاره های اتانولی میوه و دانه آووکادو می تواند مرگ (آپوپتوز) را در سلول های مبتلا به لوسمی یا سرطان خون القا کند. محققان حتی استفاده از آووکادو را به عنوان درمانی جایگزین برای سرطان خون پیشنهاد می کنند.

یک مطالعه دیگر نشان داد که لیپیدی بنام آووکاتین B موجود در تخم آووکادو در برابر لوسمی حاد میلوئیدی (AML) ، سرطان خون و مغز استخوان مفید است.سلولهای خونی از سلولهای بنیادی مغز استخوان تشکیل می شوند. آووکاتین B سلولهای بنیادی AML را بدون هدف قرار دادن سلولهای بنیادی خون معمولی هدف قرار داد.

این ماهیت انتخابی چربی همان چیزی است که می تواند آن را به عنوان یک درمان بالقوه برای سرطان تبدیل کند.

2. سطح کلسترول را کاهش می دهد

آووکادو یک میوه سالم از نظر قلب است. این ماده از چربی بالایی برخوردار است ، اما چربی در درجه اول از اسیدهای چرب اشباع نشده (MUFAs) یا چربی های خوب ساخته می شود که باعث افزایش سطح کلسترول شما می شود.

با این وجود ، یک مطالعه بر روی حیوانات در ژورنال جهانی علوم لبنیات و مواد غذایی نشان داد که این بذر تأثیر بیشتری در پایین آوردن پروفایل چربی خون و کبد نسبت به خود خمیر میوه دارد.

یکی از ترکیبات مفید موجود در آن بتا-sitosterol ، یک الکل استروئیدی گیاهی است که با تداخل در جذب کلسترول در خون به حفظ سطح کلسترول سالم کمک می کند.

مورد دیگر توکوفرول ، یک آنتی اکسیدان ویتامین E است که رادیکال های آزاد را جمع می کند. رادیکال های آزاد در رسوب چربی در شریان ها نقش دارند و منجر به فشار خون بالا و سایر بیماری های قلبی عروقی می شوند.

3. فشار خون را کاهش می دهد

گیاه شناسان در نیجریه مخلوط کردن پودر دانه را در سوپ ها و پودینگ ها برای درمان فشار خون بالا توصیه می کنند. و اکنون علم قادر به استفاده از این کاربرد است.

یک مطالعه بر روی موش های دارای فشار خون بالا نشان داد که عصاره آب دانه های آووکادو می تواند فشار خون را با کاهش کلسترول کل ، LDL ها ، و میزان تری گلیسیرول و افزایش HDL یا “کلسترول خوب” کاهش دهد.

اما اثر مفید عصاره بذر به دوز بستگی دارد زیرا غلظت بالای آنتی اکسیدان ها در دانه می تواند باعث کم کاری تیروئید شود که به نوبه خود باعث افزایش کلسترول می شود.

4- دارای اثرات ضد دیابتی است

در فرهنگ های آمریکای جنوبی از جوشانده بذر آووکادو یا عصاره آب گرم برای مدیریت دیابت استفاده می شود. یک مطالعه 2013 ، نتیجه گیری کرد و افزود: عصاره آب گرم دانه های آووکادو حتی می تواند از بافت های کبد ، لوزالمعده و کلیه محافظت کند.

برای اینکه بتواند دیابت را بطور مؤثر مدیریت کند ، عصاره بذر باید برای مدت زمان طولانی به صورت خوراکی مصرف شود.

اثر ضد دیابتی دانه های آووکادو به دلیل دارا بودن کلسیم ، منیزیم ، پتاسیم ، سدیم ، روی و کروم است.این عناصر آنزیمهای کلیدی را در تشکیل گلوکز تنظیم می کنند و به بدن کمک می کنند تا از گلوکز موجود بهتر استفاده کند ، بنابراین با دیابت مبارزه می کند.

این دانه همچنین حاوی آنتی اکسیدان های کاهش دهنده گلوکز مانند فلاونوئیدها ، ساپونین ها ، استروئیدها ، تانن ها و آلکالوئیدها است.

5- دارای اثرات ضد قارچی و ضد باکتریایی است

به طور سنتی ، از بذر آووکادو در کشورهای مبداء آن به عنوان درمانی برای عفونت های انگلی و قارچی استفاده شده است.تحقیقات مدرن این را به مواد شیمیایی مختلف گیاهی ضد قارچ طبیعی مانند فیتواسترول ها ، تریتپن ها ، اسیدهای چرب ، اسیدهای فورانوئیک و دیمرهای فلاونول موجود در آن نسبت می دهد.

یک مطالعه همچنین قدرت عصاره بذر آووکادو را بر روی قارچها و باکتریهای مسبب بیماری (از جمله آنهایی که باعث ایجاد حصبه ، سوزاک و پنومونی می شوند) با یک دوز 30 میلی گرم استاندارد از داروی آنتی بیوتیکی استرپتومایسین مقایسه کرد.

در چند مورد ، بسته به نوع متوسط ، عصاره بذر آووکادو به لطف این مواد شیمیایی گیاهی بهتر از استرپتومایسین کار می کرد.

6. به مشکلات اسهال و مثانه کمک می کند

مایاها از جوشانده بذر آووکادو برای درمان مشکلات مثانه و دانه رنده شده به عنوان چربی در سس های پخت و پز خود استفاده کردند. جوشاندن بذر در طب عامیانه برای معالجه اسهال مورد استفاده بوده و هنوز هم وجود دارد.

همچنین برای کبد ضد التهاب است. همچنین به عنوان یک داروی مدر شناخته شده است ، می تواند اسید اوریک را از بین ببرد و سنگ کلیه را درمان کند.

7. به پوست در برابر آفتاب کمک می کند

همچنین عصاره بذر آووکادو باعث آسیب و التهاب پوست و التهاب ناشی از قرار گرفتن در معرض اشعه ماوراء بنفش (UV) می شود.پرتوهای اشعه ماوراء بنفش با آسیب DNA می تواند باعث سرطان پوست شود. اما مولکولهای منحصر به فرد چربی و الکلهای چرب پلی هیدروکسیلات (PFA) موجود در آووکادو قبل از پیشرفت سرطان به این بیماری متوقف می شوند.

تا سال 1989 ، آمریكا تركیباتی از روغن ساخته شده از دانه آووكادو رنده شده ، گوگرد ، روغن کرچك ، روغن كبد كدو ، روح نعناع ، آب پرتقال و كافور را برای معالجه پوست سر پوست و شرایط خشك پوست به ثبت رساند.این مخلوط برای مدت زمان قابل توجهی بر روی منطقه آسیب دیده اعمال می شود و سپس برای بهترین نتایج شامپو یا شسته می شود.

در طب سنتی از پودر دانه برای درمان شوره سر استفاده می شود و از روغن دانه برای درمان فوران پوست استفاده می شود.

8- می تواند دردها و دردها را درمان کند

از آنجا که این دانه دارای خاصیت بی حسی موضعی و در کنار توانایی کاهش التهاب و افزایش گردش خون است ، در فرهنگ های عامیانه از رب آن برای کاهش درد عضلات و حتی درمان آرتریت استفاده می شود. دانه یا جوشانده آن نیز برای درمان درد دندان در حفره دندان قرار می گیرد.

9. ممکن است برای پیشگیری از بارداری مفید باشد

برخی از فرهنگهای آمریکای جنوبی مانند کچو و سیونا-سکویا نیز از جوشانده بذر به عنوان یک داروی ضد بارداری استفاده می کنند. آنها استفاده از آن را بی خطر می دانند زیرا این امر باعث عقیم ماندن دائمی نمی شود. با جوشاندن بذر در 4-5 فنجان آب به مدت 15 دقیقه ساخته می شود تا اینکه قرمز روشن شود.

با توجه به استفاده از دانه های آووکادو برای قاعدگی ، استفاده سنتی مشکل است.در حالی که کچوها و سایونا-سکویا از آن برای متوقف کردن قاعدگی استفاده می کنند ، در برخی از مناطق کلمبیا ، از دانه چای برای ایجاد قاعدگی استفاده می شود.بنابراین استفاده از دانه را برای این اثر خاص متوقف کنید.

تخم های آووکادو را به مقدار کمی داشته باشید

با بحث در مورد مزایا ، اجازه دهید اکنون به موضوع بحث برانگیز بپردازیم: آیا اصلاً دانه آووکادو ضرر دارد؟ آیا مسموم کننده هست؟کمیسیون آووکادو کالیفرنیا ادعا می کند که بذر آووکادو حاوی عناصری ناخواسته برای مصرف انسان است ، اما به این عناصر اشاره نمی کند.

به همین دلیل آووکادو برای حیوانات خاص سمی است. اما پرسین (یک نوع ماده در آووکادو) برای انسان سمی نیست.دانه ها همچنین حاوی مواد شیمیایی خاصی هستند که می توانند به سیانید تجزیه شوند ، که مضر است ، اما مقدار آن برای ایجاد هرگونه خسارت بسیار کم است.

این سمی نیست مگر اینکه بیش از حد مصرف کنید

یک مطالعه در سال 2013 نشان می دهد كه دانه می تواند سمی باشد كه به مقدار زیاد خورده شود . اما هیچ آسیبی به ژنتیك نمی زند.محققان همچنین ادامه می دهند که آنها امیدوارند که از این دانه و عصاره های آن در مواد غذایی ، آرایشی و دارویی استفاده شود.

مطالعه دیگر توصیه می کند که برای کاهش کلسترول خود و از مزایای آنتی اکسیدان هایی که در مقادیر بیشتری در دانه وجود دارند نسبت به گوشت میوه از آن استفاده کنید.علم مدرن با استفاده از عصاره بذر آووکادو توانسته است بسیاری از این کاربردهای مردمی را از طریق مطالعات حیوانات و مطالعات آزمایشگاهی انجام دهد.

از شواهد حکایتی ، ما می دانیم که فواید آن زیاد است و خطرات کمی نیز دارند که شامل ناراحتی معده و واکنش آلرژیک است. اگر حساسیت به لاتکس دارید ، از میوه و دانه خودداری کنید.

 برای جلوگیری از مشکلات معده ، با دوز کمی از این دانه تلخ ، شروع کنید ، نصف قاشق چای خوری را بگویید. در واقع ، به هر حال ، نیمی از دانه باید حداکثر حد روزانه شما باشد. دوزهای بالا نیز ممکن است یک عمل سقط جنین داشته باشد.

از دانه های آووکادو در چای یا در اسموتی ها استفاده کنید

  • اسموتی ها: آن را خشک کنید یا آن را در مایکروویو کم آب کنید و آنرا درون یک مخلوط کن بریزید، خرد کنید. آن را درون اسموتی ها مخلوط کرده یا به عنوان گل سالاد استفاده کنید.
  • چای بذر آووکادو: تکه های بذر را درون یک قاشق چایخوری بگذارید و آب جوش را روی آن بریزید. برای پوشاندن طعم تلخ دانه ، عسل یا سایر شیرین کننده های طبیعی را اضافه کنید.

 به عنوان ماسک صورت و شامپو

  • ماسک صورت: آن را خشک کنید و آنرا خرد کنید و با موز پوره شده ، خمیر آووکادو و روغن زیتون مخلوط کنید تا یک ماسک سریع و براق کننده صورت ایجاد شود.
  • شامپو: بذر آووکادو رنده شده را در آب بجوشانید. بگذارید خنک شود. آن را صاف کنید و آن را به بخش کوچکی از شامپو معمولی خود برای موهای ضخیم و ضخیم مخلوط کنید. ساپونین های موجود در آن عملکردی مانند صابون دارند.

بنابراین ، ادامه دهید و این دانه را در رژیم غذایی و زیبایی خود بگنجانید ، اما مواظب باشید که بیش از حد از آن استفاده نکنید و بسیاری از اثرات مفید آن را معکوس کنید.

به صفحه اینستاگرام ما بپیوندید.

مطلب پیشنهادی

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا