13 مزایای سلامتی تخم کدو تنبل. دانه کدو تنبل یک کیسه ترکیبی از آنتی اکسیدان ها – ویتامین E ، فیتواسترول ها و روی است که التهاب را کاهش می دهد. به نظر می رسد که آنها به رشد مو در مردان طاسی کمک می کنند و ممکن است در زنان برخی علائم یائسگی را تسکین دهند. با کمال تعجب ، آنها حتی ممکن است خطرات سرطان سینه ، پروستات و روده بزرگ را کاهش دهند. دانههای کدو تنبل را خشک کرده و آنها را به مدت 15 دقیقه کباب کنید تا از مزایای آن استفاده کنید.
دانه کدو تنبل ، که به آن دمبرگ نیز گفته می شود ، دانه های سبز صاف بیضی شکل و پوشیده از پوسته خارجی زرد سفید رنگ هستند.دانه با پوسته خوراکی است و می تواند دنیای خوبی را برای شما رقم بزند. از دانه های کدو تنبل قرن ها است که در طب عامیانه برای درمان اختلالات کلیوی ، مثانه و پروستات مورد استفاده قرار می گیرد.
1. تهیه یک کیسه مخلوط آنتی اکسیدان
آنتی اکسیدان ها سلولهای ما را از آسیب رادیکال آزاد محافظت می کنند و بنابراین ، التهاب را مهار می کنند.از آنجایی که بسیاری از بیماری ها نوعی التهاب را تشکیل می دهند و یا شکل دیگری وجود دارد ، تخم کدو می تواند خود را بیش از آنکه ارزش داشته باشد ثابت کند.
دانه کدو تنبل یک کیسه ترکیبی از آنتی اکسیدان ها ، ویتامین E ، ترکیبات فنولیک ، روی است که خوشبختانه ، به نفع ما عمل می کنند.به عنوان مثال ، عصاره تخم کدو تنبل می تواند لیپوکسیژناز آنزیم تحریک کننده اکسید را مهار کند ، کاری که اسیدهای فنولیک به تنهایی قادر به انجام آن نیستند.
دانه کدو تنبل کباب شده حاوی اشکال مختلف ویتامین E – آلفا توکوفرول ، گاما توکوفرول ، دلتا توکوفرول ، آلفا توکومنوئول و گاما توکومونول است که ممکن است از نظر یک فرم فقط برای ما مفید باشد.
بنابراین ، اگرچه مقدار آلفا توکوفرول آن ممکن است به میزان قابل توجهی زیاد نباشد ، اما ترکیبی از اشکال مختلف ویتامین آن را به یک منبع خوب و مهمتر از همه ، ویتامین E تبدیل می کند.
2. از سلامت قلب پشتیبانی می کند
دانه های کدو تنبل به خوبی با آرژنین آغشته شده اند. ال- آرژنین مانع از ضخیم شدن شریان ها و تشکیل پلاک می شود ، در ضمن فشار خون را نیز کاهش می دهد که نشانگر یک قلب محافظت شده است.
یک فرضیه این است که روغن دانه کدو تنبل اکسید نیتریک ، یک گشادکننده عروق را تولید می کند. با تشویق رگ های خونی برای گسترش ، می تواند مانع از تشکیل لخته های خون و فشار خون شود.
دانه های کدو تنبل همچنین کلسترول کل و کلسترول LDL را کاهش می دهد ، تهدیدهای اضافی برای قلب است.
از آنجا که تحقیقات موجود فقط شامل موش ها و زنان یائسه می شود ، لازم است تحقیقات گسترده تری برای درک اینکه دقیقا دانه کدو تنبل سطح کلسترول را چگونه تغییر می دهد ، انجام شود. احتمالاً به دلیل داشتن اسیدهای چرب ضروری است.
3. دیابت را کنترل می کند
مطالعات اولیه نشان داد که دانه کدو تنبل دارای خواص کاهش قند خون است. ترکیبات تریگونلین ، اسید نیکوتین و D-chiro- اینوزیتول موجود در دانه های کدو تنبل ممکن است مسئول کنترل قند خون آن باشند.بنابراین ، تخم کدو تنبل می تواند به عنوان ابزاری مناسب و اقتصادی برای حفظ سطح قند خون در افراد دیابتی مورد استفاده قرار گیرد.
4- پیری پوست را عقب می اندازد
دانه کدو تنبل منبع غنی از اسیدهای چرب ضروری – امگا 3 و امگا 6 – است که بدن ما به آن احتیاج دارد اما قادر به تولید خود نیست.هرچه اسید امگا 6 یا لینولئیک بیشتری مصرف کنید ، احتمال خشک شدن پوست و آسیب دیدن آفتاب کمتر است. بنابراین تخم کدو تنبل در مهار روند پیری پتانسیل نشان می دهد.
5- ریزش مو را کنترل می کند
آلوپسی آندروژنتیک (طاسی معمول) از 7 نفر در 10 مرد ، به ویژه بزرگتر از 50 سال ، همچنان یک نگرانی زیبایی شناختی در جامعه است.در یک مطالعه ، روزانه 400 میلی گرم کپسول روغن بذر کدو تنبل توسط 76 مرد مبتلا به طاسی معمول انجام شد. در پایان 6 ماه ، رشد مو در مقایسه با گروه کنترل 30٪ بیشتر افزایش یافته بود.
این احتمالاً به دلیل تأثیر فیتواسترول ها ، معادل کلسترول انسانی در غشای سلول های گیاهی است. فیتواسترول ها آنزیم 5α-ردوکتاز را در فولیکول های مو مهار می کنند.
6. خواب را ترویج می کند
کدو تنبل منبع غنی تریپتوفان ، روی و منیزیم است – همگی خواب را بهبود می بخشند.
- تریپتوفان: مصرف حدود 1 گرم تریپتوفان در روز ممکن است به شما کمک کند سریعتر و بهتر بخوابید. برای به دست آوردن این دوز تریپتوفان ، شما باید روزانه حدود 200 گرم (یا 7 اونس) دانه کدو تنبل بخورید.
- روی: هر دانه حاوی 10٪ روی است. روی تبدیل تریپتوفان به سروتونین به ملاتونین ، هورمون خواب را تسهیل می کند.
- منیزیم: منیزیم در مسیرهای سیگنالینگ سلول نقش دارد که در چرخه خواب و بیدار نقش دارند. در حمایت از این یافته ، مطالعات قبلی ثابت کرده اند که مکمل های منیزیم می توانند از بی خوابی بهره مند شوند. خوشبختانه به اندازه کافی ، تخم کدو نیز منبع خوبی از منیزیم است.
7. درد آرتروز را تسکین می دهد
مکمل های روغن بذر کدو تنبل باعث کاهش التهاب ناشی از ورم مفاصل در موش ها می شود.ترکیب قدرتمند آنتی اکسیدان ها احتمالاً نقش اساسی دارند. در حالی که آزمایشات بالینی در حال تعلیق هستند ، امتحان کردن بی خطر است و می بینید که بذر کدو تنبل می تواند شما را از درد ورم مفاصل شما تسکین دهد.
8. کیفیت اسپرم را بهبود می بخشد
آزوتیوپین دارویی است که برای سرکوب سیستم ایمنی بدن در بیمارانی که تحت عمل پیوند اعضای بدن قرار گرفته اند یا دارای بیماری های خود ایمنی هستند ، مورد استفاده قرار می گیرد. این می تواند بر روی تعداد اسپرم تأثیر منفی بگذارد و باعث ناهنجاری در سلول های اسپرم شود.
یک مطالعه روی موش ها نشان می دهد که روغن دانه کدو تنبل را می توان برای مقابله با آسیب اسپرم ناشی از آزاتیوپرین استفاده کرد. روغن دانه کدو تنبل ممکن است کیفیت اسپرم و تعداد اسپرم را بهبود بخشد.
غلظت کم روی در مایع منی با کمبود اسپرم و ناباروری همراه است ، در حالی که معکوس برای غلظت بالای روی منی صحیح است.حال با دانستن اینکه دانه کدو تنبل منبع خوبی از روی است ، می توان تأثیرات مثبت روی اسپرم ها را تصور کرد. زوجینی که سعی در تصور کردن دارند ممکن است بخواهند میزان مصرف دانه کدو تنبل خود را افزایش دهند.
9. عملکرد ادرار را بهبود می بخشد
- کنترل مثانه بیش فعال: در یک مطالعه ، 10 گرم عصاره روغن دانه کدو تنبل توسط 45 نفر با مثانه بیش فعال روزانه به مدت 3 ماه مصرف شد.
- هایپرپلازی خوش خیم پروستات (BPH) را درمان می کند: BPH شرایطی است که یک مرد به دلیل بزرگ شدن غده پروستات در ادرار کردن مشکل دارد.یک مطالعه یک ساله انجام شد که مردان مبتلا به BPH را ملزم به مصرف روزانه 320 میلی گرم روغن بذر کدو تنبل می کردند. علائم BPH بهبود یافته و افراد آزمون کیفیت زندگی بهتر خود را در سه ماهه اول سال گزارش دادند.
روغن دانه کدو تنبل آنزیم 5-α-ردوکتاز را که تستوسترون را به DHT (دی هیدروتستوسترون) تبدیل می کند ، مهار تکثیر غیرقابل تنظیم بافت پروستات می کند.
10. خطرات برخی از لغوها را کاهش می دهد
عصاره های حاصل از تخم کدو از رشد تومورهای پروستات ، پستان ، معده و روده بزرگ جلوگیری می کند.
رژیم های غذایی سرشار از دانه کدو تنبل می توانند خطر ابتلا به سرطان پستان در زنان یائسه را کاهش دهند. این به احتمال زیاد به دلیل مواد شیمیایی گیاهی به نام لیگنانز در دانه کدو تنبل است. این اثر ممکن است در آینده حتی برای درمان سرطان پستان مورد سوء استفاده قرار بگیرد.
بیشتر مطالعات در مورد اثرات تخم کدو تنبل بر سرطان فقط به سرطان پروستات و پستان معطوف شده است. آنها همچنین آزمایشات را به خط قرمزها محدود می کنند و سایر بازیکنان کلیدی بالقوه را نادیده می گیرند. دامنه بسیار خوبی برای مطالعات آینده با تغییر تمرکز وجود دارد که شامل انواع دیگری از سرطان ها و آنتی اکسیدان ها نیز می شود.
11. انگل های روده را از بین می برد
از دانه های کدو تنبل به طور سنتی در درمان کرم های روده استفاده می شود. با افزودن مبنای این عقیده ، یک مطالعه نشان داد كه عصاره های تخمه کدو دارای ترکیباتی مانند كوكوربیتین ، اسیدهای چرب ، بربرین و پالماتین هستند كه این امر تأثیر منفی بر تخم گذاری تخم كرم ، رشد لارو و تحرک كرم بالغ می گذارد.
بنابراین ، اگرچه بذر کدو تنبل ممکن است به کرات کرم های روده را نکشد ، می تواند آنها را فلج کند. در هنگام حرکت روده ، کرم ها از چسبیدن به دیواره روده جلوگیری می شوند و تخلیه آنها از بدن را تسهیل می کنند.این اطلاعات از اهمیت زیادی برخوردار است زیرا انگل ها همچنان در برابر داروهای ضد انگلی مصنوعی مصون می شوند.
12. علائم یائسگی را کاهش می دهد
علاوه بر کاهش خطرات سرطان پستان در زنان یائسه ، روغن تخم کدو نیز از شدت علائم یائسگی می کاهد.زنانی که در یائسگی به سر می برند ممکن است گرمازدگی شدیدتر ، سردرد کمتر و درد مفاصل کمتری داشته باشد. این امر تأثیر مثبتی بر کیفیت زندگی آنها خواهد گذاشت.
13. کاهش وزن را تشویق می کند
هیچ فواید اثبات شده دانه کدو تنبل برای کاهش وزن وجود ندارد. با این حال ، مقدار بالای فیبر آن (18٪) می تواند گرسنگی را مهار کند و در کنترل اشتها در سفر به کاهش وزن شما کمک می کند.
ذخایر مواد مغذی این ماده همچنین باعث می شود بدن شما به اندازه کافی مناسب برای ورزش و زنده ماندن از تمرینات شدید باشد.
نحوه مصرف دانه کدو تنبل
دانه ها را خشک کنید: دفعه دیگر که کدو تنبل می خورید ، دانه ها را دور نریزید. در عوض ، آنها را از خمیر جدا کنید. از یک حوله کاغذی برای پاک کردن خمیرهای چسبیده به دانه ها استفاده کنید. دانه ها را روی یک حوله کاغذی قرار دهید تا یک شب خشک شود.
ممکن است دانه های خشک شده را در ظرف هوایی برای چند ماه یخچال و فریزر کنید ، اگرچه فراتر از 2 ماه دانه ها طراوت خود را از دست می دهند.
از طرف دیگر ، ممکن است دانه های کدو حلوایی را که به راحتی در دسترس نیستید ، خریداری کنید. بهتر است دانه های آلی را انتخاب کنید تا در معرض آفت کش ها به حداقل برسد.
پاکت آندوسپرم ، زیر و چسبیده به پوسته یک دانه کدو تنبل ، حاوی مقدار خوبی از روی است. گرچه پوسته حاوی مقادیر قابل توجهی روی نیست ، بهتر است برای به دست آوردن این ماده معدنی دانه های غلیظ مصرف کنید. غالباً هنگام برداشتن پوسته ، آندوسپرم حاوی روی نیز از بین می رود.
به آنها نمک بزنید: در حالی که هیچ قانون سخت و سریع وجود ندارد که نباید دانه کدو تنبل را نمک نخورید ، بهتر است از آن جلوگیری کنید. این تضمین می کند که از مصرف سدیم توصیه شده خود جلوگیری نکنید زیرا این دانه ها بسیار اعتیاد آور هستند.
کباب کردن آنها: مانند همه آجیل ها و دانه ها ، دانه های کدو تنبل نیز حاوی مواد مغذی مغذی هستند که در دستیابی به فراهمی زیستی مواد مغذی دخالت می کنند.دانه کدو تنبل خشک ، خام و غیرمستقیم را در فر قرار دهید تا قابلیت دسترسی به آنتی اکسیدان را افزایش دهد. آنها را بیش از 15-20 دقیقه کباب کنید. بیش از 20 دقیقه تغییرات نامطلوب در محتوای چربی دانه های کدو تنبل اتفاق می افتد.
از طرف دیگر ، ممکن است دانه ها را قبل از مصرف خیس کرده یا جوانه بزنید تا مطمئن شوید بدن شما می تواند بیشتر مواد مغذی خود را تهیه کند.
آنها را به وعده های غذایی خود اضافه کنید: اگر نمی خواهید دانه های کدو تنبل را به صورت ساده بخورید ، آنها را روی سالاد و وعده های غذایی خود بپاشید ، یا آنها را درون اسموتی ها یا غلات خود مخلوط کنید.
از آنجا که در اکثر آزمایشات روی تخم کدو تنبل از عصاره روغن دانه کدو تنبل استفاده می شود ، ممکن است تعجب کنید که آیا این روغن از خود دانه ها موثرتر است یا خیر.
تخم کدو تنبل تقریبا 50٪ روغن است ، بنابراین می توانند تمام مزایای فوق را مانند روغن به شما ارائه دهند.همچنین ، تهیه روغن دانه کدو تنبل ممکن است چالش برانگیزتر از بذر خام باشد. بذرها را امتحان کنید و ببینید که آیا آنطور که وعده داده شده عمل می کنند.
به صفحه اینستگرام ما بپیوندید.