3 اثر جانبی خوردن بیش از حد بادام زمینی. فقط 1 اونس بادام زمینی 166 کالری دارد و در صورت خوردن زیاد می تواند منجر به افزایش وزن شود.
در حالی که بادام زمینی دارای چربی های سالم است ، اما هنوز هم مقداری چربی اشباع در آنها وجود دارد.به علاوه ، مصرف بیش از حد باعث افزایش سطح فسفر خون شما می شود و باعث رشد استخوان ها در مکان های اشتباه می شود.
اگر حساسیت به بادام زمینی دارید ، خوردن بادام زمینی باعث عوارض جانبی مانند کهیر و تورم صورت خواهد شد.
بادام زمینی ، تقریباً در هر ماده غذایی از بستنی تا گرانولا وجود دارند. حتی کره بادام زمینی و روغن بادام زمینی نیز بسیار دوست دارند.
با این حال ، مانند همه چیزهای خوب ، بادام زمینی باید با اعتدال بخورید. مصرف زیاد آن می تواند عوارض جانبی مضر داشته باشد. بنابراین قبل از گرفتن یک کیسه دیگر بادام زمینی ، این 3 عارضه مصرف بیش از حد مصرف را بررسی کنید.
1. افزایش وزن
بادام زمینی به دلیل داشتن چربیهای اشباع نشده سالم ، که به کنترل سطح کلسترول کمک می کند ، شناخته شده است.در حالی که بیشتر چربی ها سالم هستند ، هنوز مقدار کمی چربی اشباع وجود دارد. به عنوان مثال ، 2 قاشق غذاخوری کره بادام زمینی صاف 3 گرم یا 24 درصد از نیاز روزانه شما را به شما می دهد.
166 کالری را از 1 اونس بادام زمینی میگیرند. در یک رژیم غذایی متعادل ، 28 تا 30 تعداد بادام زمینی بد نیستند. اما اگر زیاد غذا بخورید یا رژیم کم کالری داشته باشید ، بادام زمینی منجر به افزایش وزن می شود.
بهترین راه برای لذت بردن از بادام زمینی ، متنوع نگه داشتن چیزهاست. آنها را با غذاهای کم کالری مانند میوه و سالاد جفت کنید. از بادام زمینی هایی که عطر و طعم یا نمکی اضافه نکرده اند ، خودداری کنید.
2- خطر عفونت قارچی و باکتریایی
بادام زمینی می تواند به راحتی آلوده شود. قارچ معروف به Aspergillus flavus می تواند در بادام زمینی ایجاد شود و آنها را سمی کند.این قارچ آفلاتوکسین تولید می کند ، سمی است که می تواند منجر به سرطان کبد شود. به دنبال هر گونه تغییر رنگ در بادام زمینی باشید. اگر به نوعی سبز یا زرد هستند ، آنها را نخورید. و این همه چیز نیست
همچنین بادام زمینی مستعد ابتلا به مسمومیت با سالمونلا نیز هست. حتی اگر آنها به صورت ارگانیک رشد کرده و فاقد سموم دفع آفات باشند ، بادام زمینی خطر آلودگی بالایی دارد.
بنابراین ، حتما آنها را تازه میل کنید. یک گزینه سالم تر این است که کباب کردن و پاک کردن جزئی انجام دهید. این امر قارچ و تولید آفلاتوکسین را از بین می برد.
3. سلامت ضعیف استخوان
آیا می دانید بادام زمینی می تواند به استخوان های شما کمک کند؟ فقط 1 اونس دارای 100 میلی گرم فسفر ، ماده معدنی است که به اتصال کلسیم در استخوان ها کمک می کند.
در حالت ایده آل ، باید میزان فسفر مصرفی خود را به 900 میلی گرم در روز محدود کنید. بعید نیست روزانه 9 اونس بادام زمینی بخورید ، اما این را بخاطر بسپارید که غذاهایی مانند جگر گوشت گاو ، پودینگ فوری و ماکارونی و پنیر جعبه ای منبع غنی هستند.
اگر مشکل کلیوی موجود است ، بیشتر در معرض تجمع فسفر هستید.
فسفر بیش از حد در خون منجر به ضعف استخوان و رسوب کلسیم در رگ های خونی یا اندام ها می شود. علائم آن عبارتند از ضعف ، خارش ، درد در مفاصل و استخوان ها و چشم های قرمز.
آلرژی
یکی دیگر از عوارض جانبی بادام زمینی و اغلب در ارتباط با مصرف بیش از حد نیست ، آلرژی است. طبق اعلام سازمان غذا و دارو ، بادام زمینی جزو 8 آلرژن برتر غذایی است. کودکان بیشتر مستعد ابتلا به آلرژی بادام زمینی هستند و فقط حدود 20٪ از کودکان آلرژی را پشت سر می گذارند.
شدت آن از خفیف تا کشنده متغیر است ، بنابراین لازم است که مراقب باشید. علائم شایع یک واکنش آلرژیک شامل کهیر ، بثورات پوستی ، سرفه ، تورم ، سرگیجه ، استفراغ ، اسهال ، گرفتگی معده و مشکل تنفسی است. ترکیبی از این علائم می تواند به یکباره رخ دهد.
اگر این اثرات حساسیت به بادام زمینی را تجربه کردید ، سریعاً آنتی هیستامین مصرف کنید. نوشیدن آب سرد ممکن است به تسکین تورم دهان کمک کند. در نهایت علائم باید فروکش کنند.
و اگر بدتر شود؟ فوراً با پزشک مشورت کنید. علائم خفیف به راحتی می تواند به آنافیلاکسی ، یک واکنش آلرژیک تهدید کننده زندگی پیش برود.
لذت بردن از بادام زمینی بدون مقابله با عوارض ناخوشایند ممکن است. آنها را با اعتدال بخورید ، مثل همه چیز دیگر! اما اگر حساسیت دارید ، آن را ایمن بازی کنید و همیشه بسته بندی مواد غذایی را بررسی کنید. دریغ نکنید که دوبار در رستوران ها نیز چک کنید.
به صفحه اینستگرام ما بپیوندید.