چرا خیساندن بادام در آب بهتر از خوردن آنها خام است. طب سنتی پیشنهاد می کنند که بادام را یک شبه خیس کنید و صبح روز بعد پوست آجیل پوست گرفته را میل کنید.
اسید فیتیک موجود در پوست بادام مانع از جذب مواد معدنی اساسی مانند آهن ، کلسیم و روی به بدن می شود و عملکرد صحیح آنزیم های گوارشی را مختل می کند.
همچنین پوست بادام دارای تانن است که باعث کاهش استفاده مجدد از مواد مغذی جذب شده می شود. از آنجا که هر دو این مواد شیمیایی در آب حل می شوند ، برای تغذیه بهتر بادام را یک شبه خیس کنید.
متعصبان بادام در سراسر جهان به شما خواهند گفت که بهترین راه برای خوردن بادام بعد از خیساندن آن ، ترجیحا یک شبه است.
هنگامی که پوست قابل پوسیدگی و از بین رفتن باشد ، بادام نرم و جویده می شود. از دیدگاه مزایای سلامتی نیز ، خیساندن این آجیل ها می تواند تفاوت بزرگی ایجاد کند. بیایید
قبل از غذا بادام را خیس کنید
استفاده کنندگان از طب سنتی بر این باورند که صرف دریافت یک غذای خاص برای به دست آوردن فواید کافی نیست. لازم است درست تهیه شود.
پزشکان معتقدند که خوردن بادام خیس خلال اول صبح می تواند به تنظیم اسیدیته معده شما کمک کند. این کمک به هضم پروتئین در طول روز می شود و شما را از سوزش سر دل و سایر علائم معده محافظت می کند.
خیساندن باعث افزایش جذب مواد مغذی می شود
بادام از مواد مغذی مانند پروتئین ، فیبر ، ویتامین E ، کلسیم ، روی ، فسفر و منیزیم است. فقط 1 اونس بادام ، که معادل 23 هسته است ، می تواند محصول حاصل کند:
- 164 کالری
- 6 گرم پروتئین
- فیبر 3.5 گرم ، حدود 10٪ از نیاز روزانه فیبر را تشکیل می دهد
- 14.6 گرم چربی ، که بخش عمده آن از چربیهای سالم اشباع نشده و اشباع نشده اشباع می شود
- 76 میلی گرم کلسیم
- 77 میلی گرم منیزیم
- 136 میلی گرم فسفر ، حدود 19٪ از نیاز روزانه را تشکیل می دهد
- 12 میکروگرم فولات
- 7.27 میلی گرم ویتامین E (آلفا توکوفرول)
این مواد مغذی همان چیزی است که بادام فواید بسیاری از سلامتی آنها از سلامت قلب تا سلامت مغز را به همراه دارد. بادام در دوران بارداری هم برای مادر و هم برای نوزاد خوب است.
اگر مواد مغذی ، به ویژه مواد معدنی ، به دلیل داشتن دو نوع مواد شیمیایی مهاری یا ضد مواد مغذی در پوست بادام ، به طور موثری در بدن جذب نشود. مواد مغذی ضد مغذی همچنین می تواند هضم را به تاخیر بیاندازد.
- تانن: بادام خشک حاوی یک مهارکننده آنزیم فنولیک در پوست است که در واقع از مهره قبل از جوانه زنی محافظت می کند.در حالی که تانن یک آنتی اکسیدان طبیعی است ، تحقیقات اخیر نشان می دهد که این ماده شیمیایی موسوم به تانن با “کاهش کارآیی در تبدیل مواد مغذی جذب شده به مواد جدید بدن” مرتبط است.این بدان معنی است که از مواد مغذی جذب شده در بدن شما نمی توان به درستی استفاده کرد. تانن همچنین می تواند با پروتئین ها درآید و هضم آنها را دشوار می کند.
- فیتیت ها: بادام نیز مانند اکثر آجیل ها حاوی اسید فیتریک ، یک آنتی اکسیدان دیگر و فیتاتها یا نمک های اسید فیتریک است.اینها اثر مهاری بر آنزیم هایی مانند لیپاز ، پپسین و آمیلاز دارند که به ترتیب چربی ، پروتئین و نشاسته (کربوهیدرات) را تجزیه می کنند.اسید فیتریک همچنین با یونهای معدنی اساسی مانند کلسیم ، آهن و روی به هم چسبیده (کلات) می شود ، نمک های نامحلول را تشکیل می دهد و مانع از جذب آنها در بدن می شود.هنگامی که بادام با کودهای مبتنی بر فسفات بارور شود ، محتوای فیتات بیشتر می شود.
خوشبختانه ، هم تانن و هم اسید فیتریک محلول در آب هستند. بنابراین ، پس از خیس شدن ، این مواد شیمیایی داخل آب می شوند. این باعث آزاد شدن مواد مغذی می شود. اکنون آنزیم های معده نیز می توانند آزادانه کار کنند و مواد مغذی جذب شوند.
در حقیقت ، یک مطالعه نشان داد که بدن می تواند 60٪ منیزیم بیشتر و 20٪ روی دیگر را نیز هنگام حذف اسید فیتریک جذب کند.همچنین خیساندن بادام باعث هضم آسان تر حتی برای افرادی که دارای سیستم گوارشی حساس هستند ، می شود.
نه فقط بادام ، بهتر است قبل از خوردن آنها همه آجیل و دانه ها را خیس کنید. با این حال ، به یاد داشته باشید که خیساندن می تواند برخی از ویتامین های محلول در آب B را از بین ببرد.
یک شبه بادام را خیس کنید
تعداد کمی بادام را در آب آشامیدنی خیس کنید. این نسبت باید 2به 1 باشد و در هر فنجان بادام 2 فنجان آب وجود دارد. بگذارید یک شب یا حداقل 8 ساعت بماند.ممکن است صبح روز بعد پوستتان را لایه برداری یا نشود. آن موقع مواد مغذی ضد مواد مغذی از آن خارج می شدند. ممکن است هنگام خیساندن یک تکه نمک به آن اضافه کنید یا اضافه نکنید.
اگر می خواهید پوست را لایه برداری کنید ، بادام خیس شده را در آب گرم بریزید تا لایه برداری راحت تر شود.
اگر می خواهید جوانه های بادام که سالم تر به نظر می رسند ، بادام را خشک کنید و آنها را برای چند روز در یخچال نگهداری کنید.
بادام بیش از 1.5 اونس بیشتر نداشته باشید
اگر بادام را به صورت خام می خورید ، اندازه استاندارد روزانه سرویس ، طبق FDA بیشتر از 1.5 اونس نیست ، یعنی حدود 1/3 از یک فنجان. استفاده بیش از حد از جمله عوارض جانبی ناخوشایند مانند مشکلات گوارشی و افزایش وزن برای شما به همراه خواهد داشت.
می توانید بادام را خام خرد کنید ، آنها را خرد کرده و با سالاد خود مخلوط کنید ، یا حتی از آنها به عنوان گل برای فرنی جو دوسر استفاده کنید.همچنین می توانید آنها را خرد کرده و با شیر تازه ، شکر ، پودر هل و چند رشته زعفران مخلوط کنید. این شیر مغذی مغز بادام یک خنک کننده عالی محسوب می شود.
اگر رژیم غذایی مخصوص کربوهیدرات ها را دنبال کنید ، جایی که برخی از کربوهیدرات ها (مانند آنهایی که دارای گلوتن هستند) ممنوع است ، احتمالاً می خواهید آرد بادام یا هر نوع آرد آجیل را انتخاب کنید.
به این معنی که مقدار بیشتری در روز مصرف می شود ، برای خلاص شدن از فشار فیتات باید بادام خود را خیس کرده یا برشته کنید و از کمبود تغذیه خودداری کنید.برخی از متخصصان توصیه می کنند بادام را به مدت 18 ساعت در چنین سناریوهایی خیس کنید. در مورد افرادی که کمبود مواد معدنی دارند نیز همین اتفاق می افتد.
به صفحه اینستگرام ما بپیوندید.