بارداریتربیت فرزندسلامتمادر و فرزند

8 غذای فوق العاده برای مادران شیرده

8 غذای فوق العاده برای مادران شیرده .تغذیه با شیر مادر یک پدیده طبیعی است که فواید زیادی دارد.طب پزشکی همواره معتقد است که شیردهی بهترین روش برای پیوند و اشتراک عشق است.

غریزه طبیعی کودک نسبت به مادرش از طریق بوی شیر مادر است. در صورت تمایل به تغذیه با شیر مادر ، داشتن جریان پایدار شیر مادر بسیار مهم است.

 

8 غذای فوق العاده برای مادران شیرده

 

رژیم غذایی مادران باید مبتنی بر قانون بدن باشد. بعضی اوقات ، حاملگی ممکن است دوز خاص غالب فرد را تغییر دهد. یک پزشک باهوش شما را راهنمایی می کند تا اصلاحات پیشنهادی را ایجاد کرده و تعادل را بین همه افراد ایجاد کنید.

غذاهای سنتی که به افزایش تولید شیر مادر کمک می کنند

مادر در هنگام شیردهی چه غذاهایی باید بخورد؟ برخی از بهترین و سالمترین مواد غذایی برای مادران تغذیه در زیر آورده شده است.

کره روشن

به منظور بهبود هضم و اطمینان از حرکات صاف روده ، مادران شیرده باید مقادیر کافی چربی مصرف کنند به همین دلیل بافت ها را تغذیه می کند.

کره روشن (بر خلاف روغنهای دیگر) سرشار از اسید بوتیریک ، یک اسید چرب با زنجیره کوتاه است. باکتری های مفید روده فیبر را به اسید بوتیریک تبدیل می کنند و از آن برای پشتیبانی دیواره روده استفاده می کنند.

کره ترشح اسید معده را تحریک می کند ، بنابراین به هضم بهتر کمک می کند ، که در مادران شیرده بسیار مهم است.

همچنین باعث افزایش جذب ویتامین می شود و به کاهش وزن کمک می کند. چربی های موجود در چربی به جذب ویتامین ها و مواد معدنی محلول در چربی از سایر غذاها کمک می کنند و سیستم ایمنی بدن را تقویت می کنند.

کره حاوی روغنهای مضر هیدروژنه ، مواد افزودنی مصنوعی ، مواد نگهدارنده یا چربیهای ترانس نیست. پزشکان قرنهاست که برای کاهش التهاب استفاده می کنند.

آیا نوشیدن نوشیدنی های انرژی زا در دوران بارداری بی خطر است؟
بخوانید

یکی از غذاهای پرتحرک محسوب می شود زیرا باعث تقویت مثبت ، رشد و گسترش آگاهی می شود.

جو دوسر یا دالیا (گندم شکسته)

این گزینه مناسبی برای افزایش مقدار شیر مادر است. درهمه کشورها ، خوردن یک کاسه بلغور جو دوسر سنتی قدیمی باعث افزایش شیر مادر می شود.

می توانید بلغور جو دوسر یا دالیا را در شیر بادام طبخ کنید (دستور تهیه: 10-15 عدد بادام را در یک شب خیس کنید ، پوست آن را خرد کنید و با شیر یا آب آن را خرد کنید) یا آن را به آرد تازه پخته شده اضافه کنید. سپس آن را با یک قاشق غذاخوری عسل خام ، هل و زعفران بریزید. انتخاب آجیل به عنوان یک منبع پروتئین سالم می تواند پروتئین و کالری مورد نیاز مادران شیرده را تأمین کند.

انار

برای زنان شیرده آب انار به افزایش تولید شیر مادر کمک می کند. انار میوه ای متراکم و غنی از آنتی اکسیدان مغذی است که به عنوان نمادی از سلامتی ، باروری و زندگی ابدی احترام گذاشته شده است. همچنین تصفیه کننده خون بسیار خوبی است.

زنجبیل

زنجبیل بهترین دوست زن بعد از زایمان است. ایمنی را افزایش می دهد؛ دارای خواص ضد قارچی و ضد باکتریایی است. و دارای کیفیت گرم کننده ای است که خونریزی رحم را متوقف می کند.

مادران جدید در ماه اول پس از زایمان به مقدار زیادی زنجبیل در وعده های غذایی خود سرو می شوند. زنجبیل برای دفع گاز معده و کاهش نفخ عالی است.

عطر و طعم آن معطر و ادویه دار است ، و کیفیت مطابق آن کانال های میکروسیرکولاسیون را تسهیل می کند تا جذب بهتر مواد مغذی را تسهیل کند ، همچنین به دفع زباله ها کمک می کند.

اثرات مضر خورشید بر روی پوست شما
بخوانید

زنجبیل تأثیر حمایت از جریان آزاد انرژی و ترویج گردش خون و تعریق خفیف را دارد. همچنین به عنوان یک پاک کننده خون عمل می کند.

بنابراین ، اگر مبتلا به دستگاه گوارش خفیف (التهاب خفیف روده) هستید ، یک زنجبیل ، عسل و چای لیمو بهترین استفاده را می کند.

سیر

یکی از بهترین گیاهان برای افزایش شیر شماست. سیر دارای خواص طبیعی و کاربردهای بسیاری برای زن بعد از زایمان است. عاقلانه است که از آن سخاوتمندانه استفاده کنید.

سیر گرما را در بدن حفظ می کند ، از هضم و شیردهی پشتیبانی می کند ، شما را تقویت می کند و به افزایش ایمنی بدن کمک می کند و برای مفاصل و سایر بدن شفا بخش است.

سیر پخته شده به از زایمان به سم زدایی بدن کمک میکند. آن را به غذاهای برنج ، خورش ، سوپ و نان اضافه کنید ، یا بهتر آنکه ، آن را خام ، اولین چیزی که در صبح میخورید باشد.

برخی از مادران جدید حدوداً 6 تا 7 میخک سیر را در 1 لیوان شیر جوشانده و آن را برای تسکین فوری از گاز برای مادر و نوزاد می نوشند.

برگ تمشک

برگ تمشک باعث تقویت و آرامش رحم و کل ناحیه لگن می شود. برگها حاوی عطر ، یک آلکالوئید هستند که به عضلات رحم قدرت می بخشند ، باعث تقویت و تغذیه کل بدن می شوند.

این گیاه معروف بارداری و بسیار مفید است که قبل ، حین و بعد از تولد استفاده می شود. این ماده همچنین حاوی ویتامین های A ، C ، E ، و B پیچیده و کلسیم و آهن به راحتی جذب شده و همچنین فسفر و پتاسیم از جمله سایر مواد معدنی است.

شنبلیله ( متی)

شنبلیله قدیمی ترین داروی گیاهی برای افزایش شیر مادر است.شنبلیله یک گیاه معمولی در آشپزخانه است که در رژیم غذایی مادر استفاده می شود.

7 نکته برای تبدیل شدن به یک مادر فوق العاده
بخوانید

این یک galactagogue عالی (گیاهی است که ترشح شیر مادر را بهبود می بخشد). شنبلیله همچنین دارای خواص دارویی زیادی است و از آن برای درمان تب ، دردهای مفاصل و بیماری های روده و تنفسی استفاده می شود.

در بیشتر کشورها ، مادران شیرده به طور اجباری دانه های شنبلیله و برگ مصرف می کنند و آنها را به غذاهای ترش اضافه می کنند تا تامین شیر آنها را تحریک کنند.

شنبلیله به رفع مشکلات گوارشی رایج مانند نفخ شکم کمک می کند و می توان آن را خشک کرد ، پودر کرد و به چای یا سوپ اضافه کرد.

مارچوبه Racemosus یا Shatavari Kalp

این گیاه شگفت انگیز برای مادران شیرده به بهبود کمیت و کیفیت شیر ​​مادر کمک می کند. این سرشار از ویتامین های پیچیده B ، روی و کلسیم است ، و همه این کارها به طرز شگفت انگیزی برای تأمین نیرو برای مادر جدید انجام می شود. چند قاشق غذاخوری از این پودر باید به شیر داغ اضافه شود و روزی دو بار میل کنید.

نتیجه

کره – باعث بهبود هضم ، تغذیه بافت ، تقویت سیستم ایمنی بدن ، بلغور جو دوسر – تولید شیر را افزایش می دهد ، انار – تصفیه کننده خون ، سرشار از آنتی اکسیدان ها و نمادی از باروری است ، زنجبیل – خونریزی رحم را متوقف کرده و ایمنی بدن را افزایش می دهد ، سیر – شیر را افزایش داده و سم زدایی می کند بدن پس از تولد ، برگ تمشک – فسفر و ویتامین ها و مارچوبه به بهبود کمیت و کیفیت شیر ​​مادر کمک می کند .

برای مصرف حتما با پزشک خود مشورت کنید.

منبع: curejoy

مطلب پیشنهادی

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

دکمه بازگشت به بالا