بارداریخواص میوه ها و گیاهانسلامتمادر و فرزند

9 مزایای سلامتی زنجبیل: چرا باید هر روز آن را مصرف کنید

9 مزایای سلامتی زنجبیل: چرا باید هر روز آن را مصرف کنید. زنجبیل به تسکین حالت تهوع در ارتباط با بارداری ، شیمی درمانی و انواع مشکلات دیگر کمک می کند.

زنجبیل همچنین می تواند گرفتگی های دردناک قاعدگی را کاهش دهد ، به بیماری های روماتیسمی و سوء هاضمه کمک کند ، مقاومت در برابر انسولین را جلوگیری کند ، از ابتلا به سندرم متابولیک ، تسکین سرفه و سرماخوردگی ، میگرن را راحت کرده و به عنوان یک رقیق کننده خون کار کند. این یک گیاه قدرتمند است!

9 مزایای سلامتی زنجبیل: چرا باید هر روز آن را مصرف کنید

زنجبیل یک گیاه با خواص بسیار زیاد است که از دیرباز خواص دارویی آن در هند باستان ، چین و روم بسیار ارزشمند بوده است. رزین روغنی در ریشه گیاه زنجبیل حاوی بسیاری از ترکیبات فعال زیستی است که به آن خواص مفیدی می بخشد. در این مقاله به فواید سلامتی زنجبیل می پردازیم.

1. ویار یا بیماری حرکتی را تسکین می دهد

مطالعات نشان می دهد زنجبیل می تواند حالت تهوع ناشی از شرایط مختلف را کاهش دهد. بنابراین چه به دلیل ویار و چه در هنگام صبح دچار حالت تهوع هستید ، یا بعد از شیمی درمانی یا جراحی های خاصی ، زنجبیل می تواند برای شما مفید باشد.

نحوه استفاده:

برای ویار زنان باردار

  • زمانی که ویار شما شروع شد برای تسکین فوری ، یک قاشق چایخوری زنجبیل تازه رنده شده مصرف کنید. این برای بیماری حرکتی نیز کار می کند.
  • 3 قاشق غذاخوری زنجبیل تازه رنده شده را در یک حوله پنبه نازک خرد کرده و فشار دهید تا آب آن استخراج شود.
  • آب را به یک فنجان آب نیشکر اضافه کرده و خوب هم بزنید. آهسته بزنید. این کنش برای هر دو حالت تهوع و حالت تهوع ناشی از بیماری مزمن معده مؤثر است.
  • مصرف روزانه یک کپسول زنجبیل با 250 میلی گرم تا 1 گرم زنجبیل همچنین به فروکش کردن ویار معروف است.

اگرچه مصرف زنجبیل به دلیل عوارض جانبی شناخته نشده است ، اما بهتر است در دوران بارداری با پزشک خود مشورت کنید. مقدار مطمئن زنجبیل در دوران بارداری بین 1 تا 2 گرم در روز است.

برای بیماری حرکت

  • مصرف 500 میلی گرم تا 1 گرم پودر زنجبیل 30-60 دقیقه قبل از شروع می تواند به مبارزه با کمک کند. در صورت لزوم می توانید 500 میلی گرم اضافی بعد از 2 تا 4 ساعت مصرف کنید. در 7 مورد به کودکان بالاتر از 2 سال و زیر 6 سال می توانید دوز خفیف تری داده شود ، هر بار بیش از 250 میلی گرم نیست.

با پزشک متخصص حتما مشورت کنید.

2- گرفتگی قاعدگی (پریود) را تسکین می دهد

گرفتگی های دردناک قاعدگی یا پریود زنی است که بسیاری از خانم ها با آن روبرو هستند. و اگر شما هم یکی از آنها هستید ، زنجبیل می تواند به شما کمک کند.

یک مطالعه نشان داد وقتی پودر زنجبیل در سه روز اول قاعدگی مصرف می شود ، شدت درد را کاهش می دهد. جالب توجه است ، این مطالعه همچنین نشان داد كه وقتی زنجبیل دو روز قبل از شروع پریود گرفته شد و در طول سه روز اول قاعدگی ادامه داشت ، مدت زمان درد نیز كاهش می یابد.

زنجبیل با مهار سنتز پروستاگلاندین ها ، که ترکیباتی هستند که واکنش طبیعی بدن – التهاب را فعال می کنند ، به مشکلات مختلف سلامتی کمک می کند. پروستاگلاندین ها در تشدید انقباضات رحمی نیز نقش دارند ، از این رو گرفتگی قاعدگی را تسکین می دهند.

نحوه استفاده:

  • پودر زنجبیل: همانطور که در بالا به آن اشاره شد ، می توانید دو روز قبل از شروع پریود خود ، 500 میلی گرم پودر زنجبیل را مصرف کنید و مصرف آن را در سه روز اول دوره خود برای تسکین دردهای قاعدگی ادامه دهید.
  • محلول زنجبیل: نصف فنجان زنجبیل رنده شده تازه را به 2 فنجان آب اضافه کنید و حدود 10 دقیقه روی حرارت کم بجوشد. مطمئن شوید که همه آب جوش نمی خورد. زنجبیل داغ را صاف کرده و روی یک پارچه نخی قرار دهید. پارچه را طوری فشار دهید که با محلول زنجبیل اشباع شود. این را دقیقاً در جایی که گرفتگی دارد روی معده خود قرار دهید. می توانید حوله ، یک بطری آب داغ یا یک پد گرمکن را نیز روی آن قرار دهید. برای تسکین درد حدود 10 دقیقه بگذارید. شما می توانید این روند را چندین بار در روز تکرار کنید.
  • زنجبیل ، پیاز و پیاز نمکی: یکی دیگر از دستور تهیه ، مخلوط کردن یک فنجان زنجبیل تازه خرد شده با نصف فنجان پیاز تازه خرد شده است. فنجان  سنگ نمک را به مخلوط اضافه کنید. این مخلوط را به مدت 10 دقیقه در ماهیتابه یا ووک خشک کنید. مخلوط داغ را در یک حوله نازک بسته بندی کرده و از دم کرده گرم آن استفاده کنید. روی پشت دراز بکشید و دو بار در روز ، حدود 3 روز قبل از شروع قاعدگی ، قرص پیاز را روی شکم خود بمالید.
آیا زنجبیل در دوران بارداری بی خطر است و چه مقدار بی خطر است؟
بخوانید

3. به اختلالات روماتیسمی کمک می کند

طبق تحقیقات ، زنجبیل می تواند در کاهش درد و تورم ناشی از اختلالات روماتیسمی نیز مؤثر باشد. تصور می شود زنجبیل با مهار سنتز پروستاگلاندین از جمله موارد دیگر عمل می کند.

در یک مطالعه شامل 56 بیمار که به مدت 3 تا 30 ماه از زنجبیل پودر شده بودند ، بیش از 75 درصد از بیماران آرتریت از تسکین تورم و درد خبر دادند. بیماران مبتلا به ناراحتی عضلانی نیز اظهار تسکین کردند. عوارض جانبی گزارش نشده است.

نحوه استفاده:

مهم است که به یاد داشته باشید که درمان درد با زنجبیل یک روند سریع نیست – ممکن است روزها یا هفته ها طول بکشد تا بتوانید تسکین کامل پیدا کنید.

  • سعی کنید 250 میلی گرم زنجبیل 4 بار در روز مصرف کنید تا در اثر آرتروز درد کم شود. این ثابت شده است که در یک مطالعه مؤثر است.
  • منابع دیگر توصیه می کنند 510 میلی گرم پودر زنجبیل خشک را در دوزهای تقسیم شده در روز مصرف کنید.
  • یک خمیر زنجبیل و زردچوبه درست کنید و روزی دو بار روی مناطق آسیب دیده بمالید. زردچوبه حاوی کورکومین ترکیبی ضد التهابی است که می تواند به شما کمک کند.
  • زنجبیل را به رژیم غذایی خود اضافه کنید. یا کمی زنجبیل تازه بخورید و یا با استفاده از زنجبیل و زردچوبه ، یک ادویه جادویی را بریزید.

4. به عنوان یک رقیق کننده خون عمل می کند

رقیق کننده های خون باعث تشکیل لخته های خون در شریان ها و رگ های شما می شوند و خطر سکته مغزی و حمله قلبی را در افرادی که شرایط قلبی خاصی دارند کاهش می دهد .

تصور می شود زنجبیل به عنوان یک رقیق کننده خون طبیعی عمل می کند. در یک مطالعه ، تجمع پلاکت ها (جمع شدن سلول های خونی برای تشکیل لخته) در مردان سالم هنگام خوردن 100 گرم به مدت 7 روز افزایش یافته است.

با این حال ، مشاهده شد که وقتی زنجبیل خشک به غذای چرب اضافه شد ، تجمع پلاکتی به طور قابل توجهی مهار شد.

نحوه استفاده:

اگر قبلاً از داروهای رقیق کننده خون استفاده کرده اید یا خطر خونریزی دارید ، هیچکدام از این روشهای خانگی را بدون مشورت با پزشک امتحان نکنید. دوز بالای 4 گرم در روز پودر زنجبیل خشک می تواند اثبات کند که در چنین مواردی تأثیر منفی دارد.

  • طبق تحقیقات انجام شده ، مصرف 5 گرم پودر زنجبیل می تواند اثرات قابل توجهی از رقیق شدن خون داشته باشد.
  • یکی دیگر از داروهای خانگی شامل اضافه کردن نصف قاشق چایخوری زنجبیل تازه آب شده به یک فنجان آب جوش است.
  • عسل را برای طعم اضافه کنید و داغ بنوشید.
5 حرفه مرتبط با کاهش شنوایی
بخوانید

5- با مقاومت به انسولین مبارزه می کند و دیابت را درمان می کند

در افرادی که مقاومت به انسولین دارند ، بدن به هورمون انسولین که وظیفه مدیریت قند خون ما را بر عهده دارد ، به درستی پاسخ نمی دهد.

این خطر خطر ابتلا به دیابت نوع 2 و بیماری قلبی را در معرض خطر قرار می دهد .اما زنجبیل می تواند به مقابله با مقاومت به انسولین کمک کند.

یک مطالعه نشان داد وقتی افراد مبتلا به دیابت نوع 2 روزانه 3 گرم پودر زنجبیل به مدت 8 هفته مصرف می کنند ، مقاومت به انسولین را پایین می آورد و آنها در شاخص های مربوط به کنترل دیابت بهبود نشان می دادند.

نحوه استفاده:

  • مصرف روزانه 3 گرم پودر زنجبیل می تواند مفید باشد.

6. از سندرم متابولیک جلوگیری می کند

سندرم متابولیک شاخعه ای از اختلالات مانند چاقی ، فشار خون بالا ، مقاومت به انسولین و کلسترول بالا است که برای افزایش خطر ابتلا به بیماری های قلبی ، سكته مغزی و دیابت نوع 2 با هم كار می كنند.

تحقیقات نشان می دهند كه زنجبیل می تواند در برابر این بیماری اثر محافظتی داشته باشد.

یک مطالعه حیوانی نشان داد که افزایش چشمگیر وزن بدن ، انسولین ، گلوکز ، کلسترول LDL ، کلسترول تام ، و تری گلیسیریدهای ناشی از تغذیه آنها با رژیم غذایی پرچرب به مدت 6 هفته ، هنگام درمان با زنجبیل بطور چشمگیری کاهش یافته است.

و تصور می شود که 6-shogaol و 6-gingerol در این اثرات مفید نقش دارند. بنابراین مقداری زنجبیل به رژیم خود اضافه کنید. اما به یاد داشته باشید که هیچ حقیقت وجود ندارد که رژیم سالم و ورزش منظم اجزای مهم پیشگیری از سندرم متابولیک نیز مهم باشند ، هیچ تردیدی ندارد.

نحوه استفاده:

  • داشتن 3 گرم زنجبیل در روز می تواند به بهبود عواملی مانند قند خون ، تری گلیسیرید و انواع کلسترول ها کمک کند.

7. به سوء هاضمه کمک می کند

سوء هاضمه می تواند درد و ناراحتی قابل توجهی ایجاد کند. تأخیر در تخلیه معده بعد از غذا نقش مهمی در بروز علائم سوء هاضمه دارد و طبق تحقیقات انجام شده ، مصرف 1.2 گرم پودر زنجبیل قبل از مصرف غذا می تواند باعث تخلیه معده شود .

نحوه استفاده:

  • مصرف حدود 2 تا 4 گرم در روز زنجبیل تازه یا معادل آن می تواند به سوء هاضمه ، گاز و سوزش قلب کمک کند .
  • برای کمک به هضم ، مقداری زنجبیل تازه بخورید. زنجبیل همچنین می تواند تا حدودی علائم مسمومیت غذایی جزئی را کاهش دهد.

8. سرفه و سرماخوردگی را تسکین می دهد

یک فنجان چای زنجبیل گرم کننده به طور سنتی برای تسکین سرفه تحریک کننده و سرماخوردگی استفاده شده است. چگونه کار می کند؟ Shogaols موجود در زنجبیل دارای خواص ضد التهابی و ضد تشنجی (توانایی سرکوب یا تسکین سرفه) است.

نحوه استفاده:

  • برای مقابله با سرماخوردگی 2-3 فنجان در روز چای زنجبیل داغ بنوشید. برای تقویت قدرت بهبودی چای زنجبیل می توانید یک تکه عسل و مقداری آب لیمو به آن اضافه کنید. تسکین دهنده عسل ، گلو شما را پوشانده و تحریک آن را برطرف می کند در حالی که لیمو دارای خاصیت آنتی اکسیدانی و ضد ویروسی مفیدی است.
  • چندین بار در روز مقوی زنجبیل تازه بخورید تا یک سم زدایی طبیعی داشته باشید و از علائم سرماخوردگی و آنفولانزا رها شوید.
  • یک قاشق چایخوری پودر زنجبیل خشک یا 2 قاشق چایخوری زنجبیل تازه رنده شده را برداشته ، به 2 فنجان آب اضافه کنید و بجوشانید. بخاطر کاهش احتقان و سایر علایم سرماخوردگی بخار را استنشاق کنید.
عوارض جانبی زنجبیل و چه کسی نباید آن را مصرف کند
بخوانید

9. شدت میگرن را کاهش می دهد

اگر از سردردهای لرزان ناشی از میگرن رنج می برید ، زنجبیل ممکن است نجات شما باشد. طبق تحقیقات ، مصرف پودر زنجبیل می تواند در طی چند ساعت شدت حمله میگرن را کاهش دهد

نحوه استفاده:

  • کارشناسان پیشنهاد می کنند هنگام شروع میگرن ، حدود 500 میلی گرم زنجبیل مصرف کنید. شما می توانید این دوز را هر چهار ساعت تکرار کنید ، خود را به 1.5 تا 2 گرم زنجبیل در روز محدود کنید.
  • خودتان یک فنجان چای زنجبیل تسکین دهنده درست کنید. حدود 2 قاشق چایخوری زنجبیل تازه خرد شده را در 3 فنجان آب گرم به مدت 10 دقیقه بجوشانید و صاف کنید. کمی عسل اضافه کنید و کمی چای زنجبیل خوشمزه به دست آورید.

چگونه می توانید زنجبیل را به رژیم غذایی خود اضافه کنید؟

زنجبیل معمولاً در اشکال مختلفی استفاده می شود – تازه ، پودر ، خشک ، ترشی ، شیرینی و غیره. از زنجبیل ترشی را در سرکه شیرین با سوشی امتحان کنید یا از زنجبیل در کیک ها ، کلوچه ها استفاده کنید .

اما یک راه حل کلاسیک که باید امتحان کنید باقی مانده است. یک فنجان چای زنجبیل!

مقداری چای زنجبیل درست کنید

اگر می خواهید روز خود را با مقداری چای زنجبیل شروع کنید ، در اینجا دستور العملی وجود دارد که شما می توانید استفاده کنید.

کافی است چند قاشق غذاخوری زنجبیل خرد شده تازه را در 3 فنجان آب به مدت 10 دقیقه بجوشانید و صاف کنید. کمی عسل اضافه کنید و مقداری چای زنجبیل خوشمزه به دست آورید.

چای زنجبیل با سایر اجزا و ادویه ها نیز خوب کار می کند. در اینجا چند ترکیب وجود دارد که می توانید امتحان کنید.

  • زنجبیل و زردچوبه: مقداری زردچوبه تازه حاوی کورکومین ، یک ترکیب ضد التهابی به آن اضافه کنید. یا کاری را که معمولاً از هر دو ادویه استفاده می کند ، شلاق بزنید.
  • زنجبیل و دارچین: دارچین را که می تواند قند خون را کاهش دهد با زنجبیل ترکیب کنید و این باعث افزایش حساسیت به انسولین برای کنترل قند خون می شود. بنابراین یک چای دارچین و زنجبیل خوشمزه را امتحان کنید یا از این ادویه ها در آشپزی خود استفاده کنید.

با زنجبیل و سیر بپزید

خمیر سیر زنجبیل معمولاً در غذاهای هندی برای افزودن طعم به غذاها مورد استفاده قرار می گیرد. سیر مانند زنجبیل ، خاصیت آنتی اکسیدانی دارد. با نمک (برای طعم دادن) و یک تکه روغن ترکیب کنید و به یک خمیر تبدیل کنید.

چه مقدار زنجبیل باید داشته باشید؟

  • به طور کلی زنجبیل یک گیاه بی خطر در نظر گرفته می شود اما مکانیسم عملکرد آن هنوز کاملاً درک نشده است بنابراین بهتر است هنگام استفاده از آن برای اهداف درمانی احتیاط کنید.
  • بیشتر از 4 گرم در روز در صورت مصرف هرگونه داروی رقیق کننده خون یا خطر خونریزی را دارید
    اگر باردار هستید ، بیشتر از 2 گرم در روز نیست.
  • هیچکدام از کودکان زیر 2 سال و افرادی که سنگ کیسه صفرا ندارند ، زیرا می تواند تولید صفرا را افزایش دهد. مقادیر زیادی زنجبیل می تواند باعث سوزش سر دل ، اسهال و سوزش در دهان شود.

توجه : برای مصرف از زنچبیل حتما با یکی پزشک متخصص مشورت کنید.

به صفحه اینستگرام ما بپیوندید.

مطلب پیشنهادی

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا